Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai important demers prin care Europa va controla pandemia. Romania inca n-are solutia

Playtech Playtech,
Cel mai important demers prin care Europa va controla pandemia. Romania inca n-are solutia

Cel mai mult s-a discutat in martie - mai despre o aplicatie de monitorizare a cazurilor confirmate. Apoi, Apple si Google au oferit infrastructura pentru telefoane. Mai multe tari au facut. continuă pe Playtech

Ianis Hagi, criticat dupa debutul in noul sezon: Cel mai lent fotbalist pe care l-am vazut

Ianis Hagi a fost titular in prima partida a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamagit pe fani. Formatia lui Steven Gerrard a reusit sa se impuna prin golul marcat de Ryan Kent, in minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucator al lui .

Cele mai simple metode prin care poti reduce temperatura dintr-un spatiu inchis

In zilele caniculare, este aproape imposibil sa te simti confortabil in propria ta locuinta sau la b.

Cel mai bun piure din lume. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit reteta secreta

Desi toata lumea stie sa faca un piure, exista cateva mici detalii care vor face diferenta intre unul foarte bun si unul mai putin bun. Pentru a obtine garnitura perfecta trebuie sa stim cateva secrete. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit tehnica prin care putem obtine un preparat cremos si gustos, folosind aceleasi ingrediente. Cum sa .

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

INTERVIU: Claudiu Stanasel, cel mai tanar roman cu o functie politica in Italia. Ce relatii mai are acum cu Romania: Oriunde ma duc spun ca sunt roman

Romanii din Diaspora incep sa se faca remarcati in tarile unde s-au stabilit, la 30 de ani de cand au inceput sa paraseasca tara de bastina. Conationalii nostri au reusit chiar sa ocupe functii importante in politica tarilor in care au poposit si care le-au devenit, pe parcurs, casa. Un exemplu, care poate fi considerat .

Madrid, orasul european de anvergura cu cel mai mare exces de decese pe fondul pandemiei

Madrid, capitala Spaniei, este orasul european de anvergura care a inregistrat cel mai mare exces de mortalitate in timpul pandemiei de coronavirus, potrivit raportului elaborat de catre biroul national de.

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Acum sau niciodata: La 96 de ani cel mai batran absolvent universitar din Italia a crescut in timpul Marii crize si a luptat in al Doilea Razboi Mondial

La 96 de ani, Giuseppe Paterno s-a confruntat cu multe provocari de-a lungul vietii: saracie in timpul copilariei, razboi si, mai recent, pandemia cauzata de noul coronavirus. insa acum a trecut examenul care l-a consacrat drept cel mai in varsta absolvent universitar din Italia, relateaza Reuters.

Rezultate trimestriale SUA: Amazon, cel mai mare castigator al pandemiei Facebook, crestere peste asteptari Alphabet (Google), pierde din venituri

O cifra de afaceri mai mare cu 40% pana la aproape 89 de miliarde de dolari si un profit net care se dubleaza la 5,2 miliarde: Amazon pare a fi cel mai mare castigator al pandemiei pentru al doilea trimestru al anului 2020, potrivit AFP. Facebook a raportat ca veniturile sale au crescut cu 11% in trimestrul doi, la 18,7 miliarde de dolari. Alphabet Google) isi vede profitul si veniturile in scadere, dar merge mai bine decat se astepta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )