Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale. continuă pe B1

Cel mai lung tunel din lume, deschis traficului in Elvetia INFOGRAFIE

Cel mai lung tunel din lume, construit in Elvetia si destinat facilitarii schimburilor comerciale intre nordul si sudul Europei, a fost deschis traficului duminica, au informat Caile Ferate Federale Elvetiene, citate de AFP.

Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Instagram a dezvaluit de ce locuri au fost impresionati cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare orase din lume, potrivit Business Insider .

Topul celor mai sigure banci din lume. Romania intra in topul regional cu doua institutii de credit

Bancile europene sunt cele mai sigure din lume, o singura pozitie din top 10 fiind ocupata de o institutie de credit de pe continentul nord-american. Primele locuri sunt dominate de banci controlate de stat sau care sunt sustinute intr-o forma sau alta.

Pescarii au motive de BUCURIE! Fete cu FORME APETISANTE apar in cel mai TARE calendar din istorie! (FOTO)

Pescarii au motiv de bucurie acum, calendarul pentru 2017 al pescarilor indragostiti de crapi a fost publicate. Cateva fete au pozat sexy, pentru noul calendar al pescarilor, iar din peisaj nu puteau.

Ce decizie a luat fratele lui Ion Rimaru, cel mai sangeros criminal din istoria moderna a tarii, la 45 de ani de la moartea acestuia

Decizia surprinzatoare luata de fratele lui Ion Rimaru. Din cauza faptului ca autoritatile din Romania nu i-au permis sa cunoasca locul in care este ingropat fratele sau, George.

Cel mai ciudat loc de munca: O femeie din Cuba, angajata ca paznic al ochelarilor unei statui dedicate lui John Lennon (VIDEO)

O femeie de 72 de ani din Cuba ar putea intra lejer in Cartea Recordurilor pentru cea mai neobisnuita slujba din lume. Femeia este platita de guvern sa pazeasca ochelarii de soare plasati pe nasul unei.

Nebunie la Severin. Pandurii - Gaz Metan a fost 2-1 in minutul 45 si s-a terminat cu cel mai mare scor din acest sezon

Pandurii Targu Jiu si GazMetan Medias au oferit cel mai mare scor din acest campionat, meciul avand o desfasurare greu de anticipat.

Locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016

In 2016 utilizatorii retelei de socializare Instagram au postat fotografii, filmulete si si-au dat check-in in cele mai frumoase locuri de pe pamant. S-a facut astfel o analiza detaliata si s-a ajuns la urmatorul rezultat. Iata care sunt locurile din lume cele mai des postate pe Instagram in 2016.

Coproductia romaneasca Toni Erdmann, cel mai bun film la premiile Oscar europene (VIDEO)

Coproductia Germania-Austria-Romania, Toni Erdmann, a castigat premiul pentru cel mai bun film european al anului in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film EFA), un fel de.

O firma din Ucraina se ofera sa construiasca un avion pentru Donald Trump, dupa ce presedintele ales a spus ca Boeing cere prea multi bani

Compania Antonov din Ucraina, care a produs deja cel mai mare avion din lume, s-a oferit sa construiasca noul Air Force One, pe care il va folosi Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )