Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai populare orase din lume pe Instagram: iata de ce merita sa ajungi aici si cat costa o vacanta

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Instagram a dezvaluit de ce locuri au fost impresionati cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare orase din lume, potrivit Business Insider . continuă pe Wall-Street Ro

YouTube Rewind 2016: cele mai populare videoclipuri in Romania

Google a prezentat de curand lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2016. in cea de a patra editie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu putine exceptii, creatii romanesti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de [].

Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere,.

Veste EXCELENTA pentru Florin Andone! Romanul, inclus in echipa etapei in Spania chiar in wekendul in care s-a jucat cel mai TARE meci din lume, Barca-Real (FOTO)

Vestile bune vin din Spania, mai cu seama de la Florin Andone. Internationalul roman in varsta de 23 de ani a fost inclus de jurnalistii de la Marca in echipa etapei a 14-a din La Liga.

Oferte eMAG: Top cele mai bune telefoane din 2016 (1)

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

Grammy 2017: cine sunt artistii nominalizati la cele mai prestigioase premii din industria muzicii

Cantareata Beyonce a devenit artista cu cele mai multe nominalizari din istoria premiilor Grammy, dupa ce organizatorii galei au anuntat ca va concura la noua categorii in editia de anul viitor.

Cele mai periculoase drumuri din Romania: DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere, potrivit datelor transmise miercuri de catre reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.

Unul dintre cele mai mari site-uri cu materiale video a fost spart de un hacker

In urma unei operatiuni de succes, un hackerar fi reusit sa fure zeci de milioane de conturi de pe unul dintre cele mai vizitate site-uri. Lansat in anul 2005, Dailymotion a reusit sa devina intre timp nu doar una dintre cele mai populare platforme pentru distributia de materiale video, ci si unul dintre cele mai [].

Razboiul porcului, unul dintre cele mai neobisnuite conflicte din istorie

La data de 15 iunie 1859, intre americani si britanici a izbucnit Razboiul Porcului, pe Insula San Juan. Batalia a pornit de la moartea unui porc. Un fermier amercian a gasit in curtea sa un porc domestic care ii manca din cartofi, iar prorietarul animalului era un britanic. Americanul a impuscat porcul, iar de aici a pornit un conflict intre cele doua parti.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Cel loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

Simona Halep, in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016: Ce loc ocupa sportiva

Simona Halep ocupa locul al treilea in topul celor mai populare jucatoare de tenis din 2016, realizat de WTA pe baza numarului de accesari ale informatiilor despre jucatoare, informeaza News. ro. Prima.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )