Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

România Liberă România Liberă,
Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc. continuă pe România Liberă

Cum arata noul BMW X6 Vantablack, cea mai neagra masina din lume

Noul BMW X6Vantablack va fi lansat la 20192019 Frankfurt Auto Show, iar cei norocosi vor putea vedea in premiera cea mai neagra masina din lume. Producatorul german este primul din lume.

Faze tari: Cum arata femeia care nu si-a mai spalat parul de 3 ani. Reactia iubitului ei; Quokka, cel mai fericit animal din lume, salvat de la extinctie datorita selfie-urilor

Comoara gasita de o femeie cu detectorul de metale. Ar avea legatura cu William Shakespeare. O femeie in varsta de 66 de ani din Marea Britanie, care isi petrece timpul liber cautand lucruri cu detectorul de metale, a facut o descoperire uimitoare. Inovatie in protectia mediului: imprimantele 3D care se deplaseaza autonom. Trei companii daneze au propus trei tipuri de roboti autonomi, fiecare fiind gandit astfel incat sa poata.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

SUPLIMENT GAMBLING Cele mai vechi cazinouri din lume, in Europa

Primul cazinou a fost construit in Venetia, in 1638 Cand ne gandim la cazinouri, ne vine imediat in minte Las Vegas - cu mega-resorturile sale -, insa primul cazinou din lume nu a fost construit in Vegas, nici macar in SUA, ci in Europa. Mai precis, aces-ta a fost ridicat in Venetia Italia): Casino di Venezia, care si-a des-chis portile in orasul plutitor in 1638, potrivit underscoopfire. com.

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

CIFRELE CRIZEI: Aurul atinge un nou RECORD. Francul elvetian, cel mai inalt nivel din 2015. Dolarul american, cea mai mare valoare din 2017

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7273 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa luni. Totodata, pretul gramului de aur a depasit 212 lei si a.

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )