Libnet.ro
UNICEF

12:15

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Playtech Playtech,
Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, . continuă pe Playtech

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

Record de Guinness Book, stabilit in Romania. Cel mai mare mozaic din baloane, format din oameni

Recordul mondial pentru cel mai mare mozaic de baloane format din oameni a fost stabilit la Constanta de HOSPICE Casa Sperantei, cel mai mare centru de ingrijiri paliative din Romania.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%.

CIFRELE CRIZEI: Aurul atinge un nou RECORD. Francul elvetian, cel mai inalt nivel din 2015. Dolarul american, cea mai mare valoare din 2017

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7273 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa luni. Totodata, pretul gramului de aur a depasit 212 lei si a.

Ministrul Apararii, Gabriel Les: Tin la valorile morale crestine. Cel mai mare sacrificiu este distanta de familie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a fost invitatul Anei Iorga la emisiunea Subiect si Predicat. Acesta si-a detaliat biografia, povestind ca a inceput sa lucreze la tipografia familiei sale, de la.

Pesta porcina a explodat in Ialomita, cu 18 focare active. Unde este cel mai mare pericol

Dupa ce, la jumatatea lunii iulie, pesta porcina a explodat din nou in judetul Ialomita, pe zi ce trece tot mai multe localitati sunt cuprinse de boala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )