Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare actionar bancar din Romania, scos la tabla de BCE.

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare actionar bancar din Romania, scos la tabla de BCE.

Campioanele creditelor neperformante din Austria detin subsidiare importante in Romania. Erste, Raiffeisen sau UniCredit, alaturi de alte trei banci austriece administreaza, in total, credite cu probleme de peste 35 de miliarde euro. Ele au intrat in vizorul Bancii Centrale care va desfasura o ampla testare a celor mai mari banci din Europa. Un numar de sase mari banci austriece vor fi incluse in viitoarele teste de stres derulate de Banca Central-Europeana, arata cotidianul austriac. Erste . continuă pe România Liberă

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

Cel mai mare blestem al bancilor din Romania.

In primele noua luni din 2013 au intrat in insolventa 18. 321 de companii, iar datoriile cumulate, neacoperite de valoarea contabila a activelor, sunt de 13 miliarde lei, comparativ cu 8,5 miliarde lei in aceeasi perioada a anului trecut. O buna parte a acestor pierderi se va vedea in bilanturile bancilor. Aproximativ 40% din datoriile cumulate de firmele insolvente si neacoperite de valoarea activelor, adica 5,2 miliarde de lei, vor fi pierderi in bilanturile bancilor creditoare, determinand .

Business report: Jonglerii cu creditele neperformante, pe banii deponentilor; De ce a ajuns Brasovul cel mai mare nod rutier; Cinci piedici puse in calea Dacia si Ford

Reteta-surpriza. Cum au ajuns somerii de la Nokia o poveste de succes. 83 la suta din fostii angajati de la fabrica de telefoane de la Jucu si-au gasit noi locuri de munca. Desi pare incredibil, modul in care mai multi someri din Romania s-au recalificat profesional, cu ajutorul banilor europeni, a ajuns un model pentru Uniunea Europeana. Cresterea pe 2013 - peste asteptari si va incurca cresterea pe 2014. Data fiind majorarea PIB cu 2,7% in termeni reali pe primele noua luni ale anului in curs, pentru a obtine rezultatul final de 2,2%, avut in vedere de Guvern si de institutiile internationale, ar mai fi nevoie doar de un avans de 1,2% in termeni trimestru IV, suficient pentru a se realiza cresterea economica scontata.

VIDEO Cel mai mare telefon Nokia a ajuns in magazinele online din Romania

Nokia Lumia 1520, cel mai mare telefon al companiei finlandeze, este deja disponibil in oferta unui magazin local. Telefonul urias are un pret de 2. 800 de lei.

Porsche Romania anunta aproape 20 noutati pentru 2014. Noua Fabia, A6 facelift si noul Leon Cupra sunt doar cateva

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din Romania, a anuntat marti, 10 decembrie, ca in decursul anului 2014 va introduce pe piata romaneasca aproape 20 de noi modele si versiuni restilizate de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat. Printre noutati se numara noua Skoda Fabia, Audi A6 facelift si Seat Leon Cupra. Iata lista completa.

Deutsche Bank iese din sectorul tranzactiilor cu materii prime

Deutsche Bank, cel mai mare grup bancar german, a pus capat, la data de 5 decembrie, operatiunilor de tranzactionare a materiilor prime, devenind prima mare banca ce iese din acest sector, din cauza inaspririi reglementarilor si diminuarii profiturilor.

FOTO: Divolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

Diavolul insusi locuieste in San Pedro, a declarat directorul unei firme de pompe funebre din cel de-al doilea mare oras din Honduras. Oamenii se ucid ca si cum n-ar fi altceva decat animale. Citeste si: DEGRADAREA Romaniei dupa caderea COMUNISMULUI, surprinsa in IMAGINI incredibile Cu o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 de locuitori in 2011, San Pedro Sula din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, conform unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru .

FOTO: Diavolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

Diavolul insusi locuieste in San Pedro, a declarat directorul unei firme de pompe funebre din cel de-al doilea mare oras din Honduras. Oamenii se ucid ca si cum n-ar fi altceva decat animale. Citeste si: DEGRADAREA Romaniei dupa caderea COMUNISMULUI, surprinsa in IMAGINI incredibile Cu o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 de locuitori in 2011, San Pedro Sula din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, conform unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru .

VIDEO Revolta la cel mai mare depozit en-gros din Craiova. Comerciantii la un pas sa se bata cu inspectorii ANAF

Comerciantii centrului comercial au fost suparati ca inspectorii ANAF i-au luat la bani marunti. Angajatii depozitului in semn de protest au aruncat in strada tone de marfa.

Superman de Romania, cel mai simpatic ghid al Targului de Craciun din centrul Capitalei

Superman de Romania este cel mai simpatic ghid al Targului de Craciun din centrul Capitalei. Vizitatorii au parte de un adevarat show cat timp asteapta la coada la sarmale sau la placinta cu branza. Sute de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )