Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, citat de News. ro. continuă pe România Liberă

Cel mai mare avion din lume a aparut pentru prima data in fata publicului. Cum arata acesta - VIDEO

Cel mai mare avion din lume a fost expus pentru prima data in fata publicului. Avionul va fi folosit in viitor pentru a lansa rachete in spatiu. Potrivit stirileprotv. ro, lungimea.

Stratolaunch: cel mai mare avion din lume este gata de experimente

Te-ai fi asteptat ca cel mai mare avion din lume sa fie creat de Boeing sau Airbus, dar acesta este intitulat Stratolaunch si provine de la o companie mai putin cunoscuta. Cum Steve Wozniak a fost langa Jobs la momentul fondarii Apple, Paul Allen a fost co-fondatorul Microsoft impreuna cu Bill Gates. Cu alte cuvinte, [].

Romania, tara cu cel mai mare procent din UE de mame cu varsta intre 10 si 17 ani

Romania este tara cu cel mai mare numar de nasteri cu mame ce au varsta intre 10 si 17 ani, potrivit datele Eurostat, citate de Hot News. Potrivit Eurostat din 9,282 de nasteri, echivalentul a.

VIDEO Zeci de cercetatori se intorc in tara pentru a lucra la un proiect unic in lume, desfasurat in cel mai sigur loc din Romania

Zeci de cercetatori romani, unii plecati din tara de mai bine de 15 ani, se intorc sa lucreze acasa la cel mai mare laser din lume, cel de la Magurele.

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju.

Facebook: Cel mai mare site de socializare din lume nu este ferit de controverse

Facebook este unul dintre cele mai mari si mai importante site-uri din lume, iar o asemenea pozitie ii aduce retelei sociale o multime de critici. in acest articol exploram cele mai importante controverse din jurul site-ului creat de Mark Zuckerberg. Facebook intra in perioada de adolescenta, ajungand la varsta de 13 ani, iar de-a lungul [].

Cel mai GHINIONIST barbat din Piatra Neamt: Doua accidente in trei saptamani! De ce il urmareste BLESTEMUL auto

Un barbat de 42 de ani, din judetul Neamt, a fost implicat in doua accidente intr-un interval de doar trei saptamani, aflandu-se in prezent in spital cu fracturi costale si.

VIDEO Opt convoaie militare NATO au intrat in Romania pentru cel mai amplu exercitiu din acest an

Opt convoaie ale Fortei Intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), care urmeaza sa participe la exercitiul Noble Jump 2017, au intrat pe teritoriul national prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria. Intrarea convoaielor a dat traficul din vama peste cap, iar in cursul zilei de joi traseul va fi continuat pe ruta Bucuresti-Pitesti-Sibiu-CIncu Brasov). Vezi imagini cu cele opt convoaie intrand in tara.

Cel mai mare partener al NASA sustine ca extraterestrii traiesc in prezent pe Pamant. ,,Sunt chiar sub nasul nostru

Robert Bigelow, un antreprenor care lucreaza in parteneriat cu Nasa, a sugerat ca pe Pamant sunt prezenti extraterestrii, acestia aflandu-se ,,chiar sub nasul nostru', informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )