Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, isi aduce forta de munca tocmai din sud. Pana acum 200 de muncitori din judetele din sudul tarii au fost relocati la Bistrita pentru a ajuta compania nemteasca sa-si onoreze toate comenzile. Pentru cazarea celor 200 de muncitori, compania a inchiriat un hotel intreg. continuă pe Adevărul

Terranova a deschis la Iasi cel mai mare magazin din nordul tarii

Brandul italian de moda Terranova a deschis la jumatatea lunii iunie primul magazin din Iasi si cel mai mare din nordul tarii. Situat la parterul mall-ului, magazinul Terranova are o suprafata de 840 mp si ofera o gama extinsa de piese vestimentare,.

Banca Transilvania, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bancii Transilvania s-au apreciat cu 9,53%, in perioada 10-17 iulie, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), raportat la moneda euro.

Pretul zaharului, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Cotatia futures a zaharului a scazut si ieri, la bursa americana, dupa ce, pe parcursul sesiunii din ziua precedenta, a atins cel mai redus nivel din ianuarie 2009 pana acum, pe fondul speculatiilor potrivit carora supraoferta mondiala va creste pe masura ce recoltatul avanseaza in Brazilia, cel mai mare producator mondial de profil.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Cum a reusit tanarul inginer Anghel Saligny sa ridice cel mai lung pod din Europa. Regretele marelui om care a schimbat fata Dobrogei

Podul Anghel Saligny, de la Cernavoda, implineste in toamna acestui an 120 de ani de existenta. Bijuteria arhitecturala era, in momentul inaugurarii, cel mai lung pod din Europa.

Internship@Guvernul Romaniei, cel mai mare program de practica in administratia publica centrala: Stagiul de practica este remunerat lunar

Cea de a treia editie a Programului oficial de Internship la nivelul administratiei publice centrale derulat de Guvern incepe marti, la ceremonia care se va desfasura la Palatul Parlamentului urmand sa .

Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al presedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor si CAS de 30%

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, duminica seara, ca este fan al presedintelui Klaus Werner Iohannis. Apropo de Codul Fiscal, eu il apreciez foarte mult pe domnul presedinte.

Practic vrea sa dezvolte cel mai mare proiect imobiliar mixt din centrul Bucurestiului

Practic Bucuresti, al carei principal actionar este omul de afaceri Radu Dimofte, vrea sa dezvolte un complex rezidential, comercial si de birouri de peste 30. 000 metri patrati in centrul Bucurestiului, aproape de Piata Romana, si o cladire de birouri de circa 5. 000 metri patrati in zona Primaverii.

Interviu cu ministrul Mediului din Polonia. De ce are Polonia cel mai poluat aer din UE

Ministrul polonez al Mediului, Maciej Grabowski, continua sa fie un sustinator al gazelor de sist, chiar si dupa ce marile companii occidentale au renuntat la exploatarea resurselor din Polonia, in special din cauza pretului prea mare.

TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Aproximativ 1,5 milioane de romani castiga salariul minim, respectiv putin pe 1. 000 de lei, in timp ce la polul opus se claseaza remuneratii de sute de mii de lei pe luna, sume la care majoritatea angajatilor pot doar sa viseze. In 2015, cel mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )