Libnet.ro
UNICEF

11:30

TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Aproximativ 1,5 milioane de romani castiga salariul minim, respectiv putin pe 1. 000 de lei, in timp ce la polul opus se claseaza remuneratii de sute de mii de lei pe luna, sume la care majoritatea angajatilor pot doar sa viseze. In 2015, cel mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Controlorii de trafic aerian, cele mai mari salarii din economia romaneasca

Astazi incepe o noua runda de negocieri intre salariatii ROMATSA si ministerul Transporturilor, dupa ce greva acestora a dat peste cap transportul aerian din Romania saptamana trecuta. Printre revendicarile.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca pana in prezent au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, insa toate au fost respinse in nenumarare randuri de Consiliul General.

Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti.

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings .

Mama lui Harry Potter e cea mai bogata scriitoare din lume

Rowling, Paulo Coelho, Stephen King, James Patterson si Danielle Steel domina topul celor mai avuti autori din perioada noastra.

Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui. Petitia a fost semnata de peste 125.000 de romani

Scandalizati de ceea ce s-a intamplat cu cei sapte tineri care au violat o tanara din Vaslui, pe internet a aparut o petitie cu numele Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui. Peste 125. 000 de.

Rezultate titularizare 2015 Satu Mare. Doar 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari decat 7

Astazi au fost afisate notele la examenul de titularizare din sesiunea 2015. Doi candidati au fost eliminati din examen si numai 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari de sapte.

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )