Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Antena3 Antena3,
Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare. continuă pe Antena3

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

Scooter, cel mai batran motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a nascut pe cand presedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai batrana felina domestica din lume, conform unui material publicat marti de Associated Press, informeaza Yahoo! News, citat de Agerpres.

Cati ani are Scooter, numit oficial cel mai batran motan din lume, si care este secretul longevitatii sale

Scooter, un motan din Texas, Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor ca Cea mai batrana pisica din lume.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

Cea mai batrana persoana din lume a murit

Cea mai varstnica persoana din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la varsta de 116 de ani, a anuntat un grup de cercetatori citat de agentia Reuters. Dupa decesul americancei.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )