Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari. continuă pe România Liberă

Ciolos ii da replica lui Achimas-Cadariu: Sa spuna exact care sunt aceste grupuri de interese

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, daca fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, considera ca el apara anumite grupuri de interese, ar trebui sa spuna exact, public, care sunt aceste grupuri.

Daca domnul Cadariu a afirmat ca apar grupuri de interese, sa spuna exact care sunt acestea

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca nu crede ca fostul ministru al Sanatatii l-ar fi acuzat ca apara grupuri de interese si a precizat ca, in cazul in care Patriciu Achimas-Cadariu ar fi sustinut acest lucru, ar trebui sa spuna exact, in mod public, care sunt aceste grupuri, transmit surse din media.

FOTO: Cum isi ironizeaza angajatii seful care a atipit la munca

Presedintele executiv al aplicatiei de editare si distribuire fotografii Enlight, Zeev Farbman, a devenit tinta ironiilor subalternilor sai, dupa ce a atipit la munca. Astfel, ei si-au folosit indemanarile privind editarea de fotografii si au creat o serie de imagini haioase, in care seful lor apare dormind, noteaza site-ul Boredpanda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )