Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Playtech Playtech,
Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100. continuă pe Playtech

Cel mai mare retailer din Romania isi deschide al treilea magazin din municipiul Bacau. Cate noi locuri de munca vor fi create

Noul supermarket este situat Plasat la iesirea din Bacau spre Onesti, in zona Narcisa. Noul spatiu are peste 6. 000 mp.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

Parintele Calistrat: Daca faci asta este cel mai mare blestem si cel mai mare pacat!

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de aproape 450. 000 de oameni, preotul posteaza.

Un tanar de 22 de ani, al carui cel mai mare vis era sa castige Premiul Nobel pentru chimie, si-a pus capat zilelor

Un tanar de 22 de ani, din Brighton, si-a pus capat zilelor in mod neasteptat. Daniel Bowen suferea de depresie severa. Familia il descrie ca fiind un tanar ambitios, cu visuri mari. Daniel studia.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

Incendiu devastator la fabrica Solina din Alba Iulia. Pagube de zeci de milioane de euro la cel mai mare producator de condimente din sud-estul Europei

Pagube de zeci de milioane de euro dupa un incendiu devastator care a distrus in noaptea de vineri spre sambata cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei, ce apartine grupului francez Solina.

Incendiu devastator in Alba Iulia. Pagube de zeci de milioane de euro la cel mai mare producator de condimente din sud-estul Europei

Pagube de zeci de milioane de euro dupa un incendiu devastator care a distrus in noaptea de vineri spre sambata cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei, ce apartine grupului francez Solina.

Ce s-a vandut cel mai bine pe OLX in 2018

OLX, cel mai mare site de anunturi din Romania, a realizat topul categoriilor cu cele mai tranzactionate produse pe platforma pe parcursul anului precedent, disponibile in cele mai accesate categorii: Electronice si electrocasnice, cu.

Povestea celui mai mare lagar din Valea Jiului pentru ostasii sovietici. Munceau cot la cot cu romanii pentru painea razboiului

Unul dintre marile lagare de munca destinate prizonierilor sovietici din Al Doilea Razboi Mondial a functionat in Valea Jiului, insa putini localnici isi amintesc de locul unde au fost gazduiti mii de ostasi adusi pentru a munci in minele de carbune.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )