Libnet.ro
UNICEF

16:15

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei. continuă pe Ziarul Bursa

Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din aprilie 2017 pana in preze.

DEZASTRU in vanzarile de masini diesel! Sandero si Duster le sufla in ceafa greilor din industrie

Cota de piata a masinilor diesel a atins cel mai mic nivel din ultimii 18 ani, in 2018, in conditiile in care industria a fost marcata de numeroase restrictii, dar si de anuntarea unor noi planuri de.

Pretul CARBURANTILOR sare in aer: Pretul petrolului, in crestere din cauza sanctiunilor impuse Venezuelei

Cotatia petrolului Brent a urcat, luni, la 63,37 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel de la inceputul anului. Pretul petrolui WTI, de referinta pe piata americana, a crescut la randul sau la cel mai.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IANUARIE Medlife - liderul randamentelor din BET si BET-XT

Actiunile grupului medical Medlife M), care au inregistrat o apreciere de 4,33%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 23 - 30 ianuarie, reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

CURS VALUTAR. Euro a inregistrat o crestere semnificativa

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din.

Diesel-ul a ajuns la cea mai redusa cota de piata din ultimii 18 ani la capitolul masini noi vndute n Europa

Cota de piata a masinilor diesel a atins cel mai mic nivel din 2001 incoace, in timp ce segmentul SUV, dar si masinile electrice au avut cel mai bun an din istorie, arata datele companiei de cercetare JATO care includ 30 de tari europene. in topul pe modele, Dacia Sandero a fost la doar cateva sute de unitati de top 10, iar Duster a atins un nou record de vanzari.

DigiSport: M-a ajutat foamea!. Tiriac a dezvaluit prin ce momente a trecut nainte sa ajunga cel mai bogat romn

Ion Tiriac a dezvaluit prin ce momente dificile a trecut in tinerete, cu mult timp inainte sa ajunga cel mai bogat roman. Miliardarul a anuntat care au fost primele comerturi pe care le-a facut.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )