Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai mare caz de munca la negru din istoria judetului Gorj s-a incheiat prin clasarea dosarului

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare caz de munca la negru din istoria judetului Gorj s-a incheiat prin clasarea dosarului

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti a clasat dosarul penal al celui mai mare caz de munca la negru din istoria judetului Gorj. in anul 2013, peste 100 de persoane au fost gasite in comuna Turburea in timp ce lucrau fara forme legale la amenajarea unui parc fotovoltaic. continuă pe Adevărul

Senatorul Florin Citu sustine ca actuala guvernare pregateste al doilea cel mai mare imprumut al Romaniei

Senatorul Florin Citu sustine ca Ministerul Finantelor Publice intentioneaza sa contracteze un imprumut cu o valoare mare, a doua ca marime din istoria Romaniei, pentru a sustine economia sa nu se prabuseasca. Mai mult, criza romaneasca.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

Cel mai mare spital din Oltenia va fi dotat cu echipamente de radioterapie

Spitalul Judetean din Craiova, Spitalul Municipal Oradea, dar si Institutul Oncologic prof. dr. Chiricuta Cluj-Napoca, vor fi dotate cu echipamente de radioterapie. Ministerul Sanatatii va semna saptamana viitoare contractele pentru achizitia echipamentelor.

Cel mai mare card microSD se lanseaza luna viitoare

Desi Apple refuza sa integreze suport pentru carduri microSD in telefoanele si tabletele companiei, cardurile de dimensiuni generoase au multe aplicatii. Imortalizam volume de date din ce in ce mai mari. Majoritatea telefoanelor de top actuale filmeaza in 4K, o particularitate care se reflecta in sute de MB pe minut ocupati. O poza facuta cu [].

Manchester United isi pastreaza pozitia de cel mai bogat club de fotbal din lume

Manchester United se mentine pe prima pozitie in clasamentul celor mai bogate cluburi de fotbal din .

Statul paralel din judetele Moldovei: doi copii sunt abuzati zilnic, in medie, in cel mai mare judet din Nord-Est

In 2017, aproape 700 de copii din judetul Iasi au fost abuzati fizic, psihic, sexual. 160 de victime au fost scoase din familie si ingrijite in centrele statului.

Florin Citu: Ministerul Finantelor Publice pregateste echipa de negociatori pentru a contracta un imprumut mare. Al doilea ca marime din istoria Romaniei.Oficialii Finantelor: Este o stire falsa. Nu au existat niciun fel de discutii pe acest subiect

La scurt timp dupa ce vicepresedintele PNL Florin Citu a scris pe contul sau de Facebook ca Ministerul Finantelor pregateste o echipa de negociatori pentru a contraca un imprumut-al doilea ca marime din istoria Romaniei, reprezentantii MFP au transmis pe grupurile de WhatsApp ca stirea e complet falsa. Probabil vom da si o precizare oficiala, dar nu vrem sa se iste panica. Va informez ca este o stire falsa. Nu au existat niciun fel de discutii pe acest subiect, spun comunicatorii MFP.

Povestea celui mai mare spargator de banci roman. Banditul Whisky se intoarce acasa: Am sapat o groapa mare si am ascuns multi bani acolo (VIDEO)

Cel mai renumit bandit din Europa se intoarce acasa, in Romania, unde va lansa un film despre viata sa. in tinerete, Attila Ambrus, cunoscut drept ,,banditul Whisky a jefuit 30 de banci.

POVESTEA celui mai mare spargator de banci ROMAN. Banditul Whisky se intoarce in TARA! A DEZVALUIT unde si-a ASCUNS BANII! Am sapat ....

Cel mai renumit bandit din Europa se intoarce acasa, in Romania, unde va lansa un film despre viata sa. in tinerete, Attila Ambrus, cunoscut drept ,,banditul Whisky a jefuit 30 de banci.

Obiective turistice unicat. Unde se afla cea mai mare biserica subterana si cea mai inalta sosea din Romania

Judetul Valcea este considerat un tinut binecuvantat. Peisaje unice, biserici din patrimoniul Unesco, cea mai inalta sosea din tara, salina cu cea mai mare biserica subterana, al doilea Athos, toate aceastea sunt doar o mica parte din comorile ascunse ale Valcii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )