Libnet.ro
UNICEF

12:15

Povestea celui mai mare spargator de banci roman. Banditul Whisky se intoarce acasa: Am sapat o groapa mare si am ascuns multi bani acolo (VIDEO)

B1 B1,
Povestea celui mai mare spargator de banci roman. Banditul Whisky se intoarce acasa: Am sapat o groapa mare si am ascuns multi bani acolo (VIDEO)

Cel mai renumit bandit din Europa se intoarce acasa, in Romania, unde va lansa un film despre viata sa. in tinerete, Attila Ambrus, cunoscut drept ,,banditul Whisky a jefuit 30 de banci. continuă pe B1

POVESTEA celui mai mare spargator de banci ROMAN. Banditul Whisky se intoarce in TARA! A DEZVALUIT unde si-a ASCUNS BANII! Am sapat ....

Cel mai renumit bandit din Europa se intoarce acasa, in Romania, unde va lansa un film despre viata sa. in tinerete, Attila Ambrus, cunoscut drept ,,banditul Whisky a jefuit 30 de banci.

Lumea culturala il plange pe istoricul Neagu Djuvara. Academicianul Ioan-Aurel Pop: Era mai mare decat secolul trecut

Istoricul Neagu Djuvara s-a stins din viata la varsta de 101 ani. Mai multe personalitati ale lumii culturale au deplans pierderea celui mai indemanatic scriitor al minusculei noastre istorii, dupa cum il descria filosoful Mihai Sora.

FOTO VIDEO Un barbat din Craiova i-a incendiat masina sotiei celui mai bun prieten. Pagubitul: Prietenii nu sunt intotdeauna prieteni

Razvan Udrescu, in varsta de 22 de ani, din Craiova, a fost arestat pentru distrugere. Barbatul este acuzat ca i-a incendiat masina sotiei celui mai bun prieten.

Cel mai mare showroom de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5. 000 Euro si incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului si consolidarea reputatiei de brand.

Senatorul Florin Citu sustine ca actuala guvernare pregateste al doilea cel mai mare imprumut al Romaniei

Senatorul Florin Citu sustine ca Ministerul Finantelor Publice intentioneaza sa contracteze un imprumut cu o valoare mare, a doua ca marime din istoria Romaniei, pentru a sustine economia sa nu se prabuseasca. Mai mult, criza romaneasca.

Zodiile care vor avea parte de cea mai mare provocare a vietii

Cativa nativi vor fi nevoiti sa tina piept celei mai mari provocari din viata lor, moment in care isi vor demonstra cat sunt de puternici. Taur - Fara doar si poate, te.

Cel mai mare card microSD se lanseaza luna viitoare

Desi Apple refuza sa integreze suport pentru carduri microSD in telefoanele si tabletele companiei, cardurile de dimensiuni generoase au multe aplicatii. Imortalizam volume de date din ce in ce mai mari. Majoritatea telefoanelor de top actuale filmeaza in 4K, o particularitate care se reflecta in sute de MB pe minut ocupati. O poza facuta cu [].

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )