Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Playtech Playtech,
Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Pfizer si Allergan dau nastere celui mai mare grup farmaceutic din lume

Pfizer Inc. si Allergan Plc au ajuns, ieri, la un acord de fuziune in actiuni) a carui valoare atinge un record de circa 160 de miliarde de dolari. in urma afacerii ia nastere cel mai mare grup farmaceutic din lume, cu produse de la Botox la Viagra.

Faze Tari: Si-a scos sase coaste pentru o talie de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semana cu Jessica Rabbit; La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust; Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nas cu cel mai mare dusman: un castravete

Sunt identice, dar nu-s gemene Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea sa afle daca exista in lume vreo persoana care sa-i semene leit. Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top.

SONDAJ IRES: Rusia, considerata cel mai mare dusman al Romaniei. Cate cunosc romanii despre produsele rusesti

Cei mai multi dintre romani cred ca cel mai mare dusman al Romaniei este Rusia, iar, la polul opus, se afla SUA si Germania, considerate de romani tari - prietene Romaniei, potrivit unui sondaj IRES. Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca Federatia Rusa reprezinta o amenintare pentru securitatea Romaniei. in cazul unui conflict militar, 49% din respondenti cred ca Romania ar trebui sa fie neutra.

Diebold cumpara Wincor Nixdorf, devenind cel mai mare producator mondial de ATM-uri

Producatorul american de automate bancare ATM) Diebold Inc. a ajuns, ieri, la un acord pentru preluarea rivalului german Wincor Nixdorf AG in schimbul sumei de 1,8 miliarde de dolari.

VIDEO Cel mai mare spital din Oltenia prezinta risc seismic de gradul doi. Unitatea spitaliceasca va fi consolidata din temelii

Spitalulul Judetean din Craiova prezinta risc seismic de gradul doi, iar reprezentantii Consiliului Judetean Dolj au anuntat ca unitatea spitaliceasca va intra intr-un process amplu de reabilitarea. Valorea investitiei se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa

Momentan recordul celui mai mare accelerator de particule din lume il tine Elvetia. Faimosul Mare Accelerator de Hadroni CERN din Elvetia este cunoscut datorita imensului tunel circular de sub pamant ce are o circumferinta de 17 kilometri. in curand acesta va fi depasit. China planuieste sa construiasca unul de doua ori mai mare decat cel al [] China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea lui Victor Sfiazof, designerul roman care a decis cum arata cel mai nou SUV Renault: Am avut adevarate lupte cu inginerii pentru a-i convinge sa nu schimbe foarte multe

Cel mai nou SUV Renault, modelul Kadjar de la care francezii au mari asteptari, arata aproape ca in schita desenata acum patru ani de Victor Sfiazof, un tanar de 32 de ani nascut in Satu Mare. A ajuns la studioul de design al Renault din Bucuresti acum sapte ani, dupa ce a fost selectat intr-un concurs la Cluj, atunci desenand tot un crossover Renault. Despre evolutia tanarului roman, despre sursele de inspiratie si despre complicatele negocieri cu inginerii puteti citi in articol.

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide produse de protectie a plantelor), atat sub forma solida 69,1%), cat si sub forma lichida 50,1%), potrivit rezultatelor cercetarii statistice Utilizarea pesticidelor in agricultura, in anul 2013, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Alegerile anticipate nu sunt cea mai mare problema a Republicii Moldova

Cea mai mare problema pentru Republica Moldova nu sunt alegerile anticipate, a declarat Ileana Racheru, cercetator stiintific pentru spatiul ex-sovietic la Institutul Diplomatic Roman, in cadrul emisiunii Orizont european, de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Franta: Cea mai mare rata a somajului, dupa 2013

Somajul in Franta a inregistrat, in luna octombrie, cea mai mare crestere lunara dupa 2013.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )