Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO Cel mai mare spital din Oltenia prezinta risc seismic de gradul doi. Unitatea spitaliceasca va fi consolidata din temelii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai mare spital din Oltenia prezinta risc seismic de gradul doi. Unitatea spitaliceasca va fi consolidata din temelii

Spitalulul Judetean din Craiova prezinta risc seismic de gradul doi, iar reprezentantii Consiliului Judetean Dolj au anuntat ca unitatea spitaliceasca va intra intr-un process amplu de reabilitarea. Valorea investitiei se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

China a inceput testarea celui mai mare RADIOTELESCOP din lume

China a inceput procedura de testare a celui mai mare radiotelescop din lume.

Increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel din peste patru ani

Increderea in economia zonei euro a atins in noiembrie cel mai ridicat nivel din peste patru ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) de a suplimenta masurile de stimulare, la sedinta de politica monetara din decembrie, relateaza.

SONDAJ IRES: Rusia, considerata cel mai mare dusman al Romaniei. Cate cunosc romanii despre produsele rusesti

Cei mai multi dintre romani cred ca cel mai mare dusman al Romaniei este Rusia, iar, la polul opus, se afla SUA si Germania, considerate de romani tari - prietene Romaniei, potrivit unui sondaj IRES. Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca Federatia Rusa reprezinta o amenintare pentru securitatea Romaniei. in cazul unui conflict militar, 49% din respondenti cred ca Romania ar trebui sa fie neutra.

Faze Tari: Si-a scos sase coaste pentru o talie de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semana cu Jessica Rabbit; La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust; Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nas cu cel mai mare dusman: un castravete

Sunt identice, dar nu-s gemene Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea sa afle daca exista in lume vreo persoana care sa-i semene leit. Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top.

Raport iNGRIJORATOR despre incalzirea globala: de ce este 2015 cel mai cald an din istorie

Anul 2015 ar putea fi cel mai cald an inregistrat vreodata in istorie. Mai mult, temperatura medie a solului ar putea depasi pragul simbolic de 1C de incalzire dupa era preindustriala 1880-1899), potrivit unui raport al Organizatiei Meteorologice Mondiale, preluat de BBC News.

Diebold cumpara Wincor Nixdorf, devenind cel mai mare producator mondial de ATM-uri

Producatorul american de automate bancare ATM) Diebold Inc. a ajuns, ieri, la un acord pentru preluarea rivalului german Wincor Nixdorf AG in schimbul sumei de 1,8 miliarde de dolari.

Pfizer si Allergan dau nastere celui mai mare grup farmaceutic din lume

Pfizer Inc. si Allergan Plc au ajuns, ieri, la un acord de fuziune in actiuni) a carui valoare atinge un record de circa 160 de miliarde de dolari. in urma afacerii ia nastere cel mai mare grup farmaceutic din lume, cu produse de la Botox la Viagra.

Cel mai mare radiotelescop din lume. Grandiosul proiect stiintific beneficiaza de un buget impresionant

China a demarat prima procedura de testare a celui mai mare radiotelescop din lume, un proiect stiintific ce beneficiaza de un buget de 175,3 milioane de euro, a carui constructie a intrat in etapa finala,.

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )