Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai mare centru destinat victimelor violentei domestice, inaugurat in Capitala

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare centru destinat victimelor violentei domestice, inaugurat in Capitala

Cel mai mare centru social destinat victimelor violentei in familie a fost inaugurat in Capitala, pe 1 aprilie. Centrul ofera gazduire pe perioada de pana la un an cu posibilitatea de prelungire), hrana, asistenta juridica, asistenta psihologica si sociala, locuri de munca. continuă pe Adevărul

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Exista alimente ce rezista sute de ani. Printre acestea se regasesc sarea, zaharul, dar si mierea. Aceasta din urma rezista si 2. 000 de ani. Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2. 000 de ani A .

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Unele rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate.

ADVERTORIAL: Studiu: Huawei a fost cel mai mare contribuitor la standardele 5G

Conform unui nou raport al companiei de cercetare si consultanta Strategy Analytics, compania Huaweia oferit mai multe contributii generale in ceea ce priveste standardele 5G end-to-end decat oricare alta companie din lume.

UPDATE Cel mai mare luptator pentru reinfiintarea judetului Romanati s-a stins din viata: Nu va mai fi cineva care sa stearga lacrima de pe obrazul istoriei

Istoricul Dumitru Botar s-a stins din viata, omul de afaceri Ion Doldurea, sustinator al vietii culturale caracalene, facand anuntul pe Facebook.

CORONAVIRUS |Un centru nou pentru victimele violentei domestice, amenajat in Capitala (VIDEO)

Primaria Capitalei a amenajat un nou centrul pentru victimele violentei domestice din Bucuresti. Este vorba despre o cladire noua, cu o capacitate de 100 de locuri. Totul, in contextul in care restrictiile.

Ingrid Iordache, semnal de alarma in privinta violentei domestice

Ingrid Iordache, liderul umanistilor aradeni, atrage atentia ca in perioada de izolare la domiciliu este accentuat fenomenul violentei domestice, un subiect care a ajuns in atentia opiniei publice, dar despre care institutiile statului nu vorbesc.

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolentasi o platforma pentru victimele violentei domestice

Asociatia ANAIS lanseaza campania IzoleazaViolenta si platforma izoleazaviolenta. ro, unde victimele violentei domestice au acces la informatii privind servicii de interventie, servicii medicale si sociale, potrivit unui comunicat de presa.

Bucurestenii mai asteapta cele 100 de tramvaie. Licitatia celui mai mare contract din tara, suspendata

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie in Capitala, pe toata perioada starii de urgenta, arata portalul instantelor de judecata. Pentru cel mai mare contract de tramvaie din Romania se lupta asocierea Astra Vagoane Calatori - CRRC si turcii de la Durmazlar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )