Libnet.ro
UNICEF

12:15

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Antena3 Antena3,
Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China. continuă pe Antena3

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Exista alimente ce rezista sute de ani. Printre acestea se regasesc sarea, zaharul, dar si mierea. Aceasta din urma rezista si 2. 000 de ani. Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2. 000 de ani A .

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Unele rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

ADVERTORIAL: Studiu: Huawei a fost cel mai mare contribuitor la standardele 5G

Conform unui nou raport al companiei de cercetare si consultanta Strategy Analytics, compania Huaweia oferit mai multe contributii generale in ceea ce priveste standardele 5G end-to-end decat oricare alta companie din lume.

CORONAVIRUS |Record negativ in SUA: 1.169 decese in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat in orice tara

SUA a atins un nou record negative de decese, dupa ce a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 169 de decese, ajungand la un numar total de peste 6. Acesta este este cel mai mare numar zilnic inregistrat.

UPDATE Cel mai mare luptator pentru reinfiintarea judetului Romanati s-a stins din viata: Nu va mai fi cineva care sa stearga lacrima de pe obrazul istoriei

Istoricul Dumitru Botar s-a stins din viata, omul de afaceri Ion Doldurea, sustinator al vietii culturale caracalene, facand anuntul pe Facebook.

Coronavirus |Marea Britanie raporteaza un numar record de 569 de decese in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a raportat joi un numar record de 569 de decese legate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total ajungand astfel la 2. 921, transmit Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Bucurestenii mai asteapta cele 100 de tramvaie. Licitatia celui mai mare contract din tara, suspendata

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie in Capitala, pe toata perioada starii de urgenta, arata portalul instantelor de judecata. Pentru cel mai mare contract de tramvaie din Romania se lupta asocierea Astra Vagoane Calatori - CRRC si turcii de la Durmazlar.

Ministrul Sanatatii, dupa vizita la Suceava: Sunteti cel mai mare focar din tara. Am vazut foarte multe persoane la strada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a venit joi, 2 aprilie, in municipiul Suceava pentru a verifica situatia grava in care se afla spitalul judetean. intre altele, a spus ca Ministerul Sanatatii a transmis la Suceava tot ce trebuia pentru protectia personalului medical si tratarea pacientilor, incepand cu data de 21 martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )