Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Reteaua de telemedicina din Romania, Telepilepsy, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara. Manifestarea va debuta duminica, 26 mai, in Timisoara, iar in iunie va continua in alte noua orase. continuă pe Adevărul

Managerul public al CJ, printre castigatorii cel mai mare maraton de ciclism cross country din Romania

Marius Fulga, managerul public al Consiliului Judetean Calarasi, a intrat in Top 500 - locul 428 la general si 171 la categorie la cea de-a zecea editie a concursului Prima evadare. Colegii din Consiliul Judetean i-au adresat un mesaj de felicitare pe o pagina de socializare.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

China este cel mai mare partener al UE pentru importuri

China a fost anul trecut cel mai mare partener al Uniunii Europene pentru importuri, circa 20% din totalul importurilor din afara UE venind din aceasta tara, potrivit Eurostat.

Cel mai mare restaurant din portofoliul grupului City Grill, reamenajat cu 300.000 de euro

Grupul City Grill, unul dintre cele mai mari branduri romanesti din industria restaurantelor, a investit 300. 000 euro in reamenajarea interiorului restaurantului Pescarus, situat pe malul lacului Herastrau.

Test de personalitate: Care este cel mai mare fraier? Ce spune alegerea ta despre tine

Oamenii de stiinta cred ca persoanele, atunci cand incearca sa gaseasca un sens in vietile lor, se concentreaza pe trei intrebari importante: Cine sunt eu?, Ce cred altii despre mie? si Cine mi-as dori sa.

Pretul electricitatii - peste 360 lei/MWh, cel mai mare din regiune

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 360,54 lei/MWh, in intervalul orar 20.

Sase din zece locuri de munca din Romania vor disparea din cauza automatizarii. Cum se pregatesc viitorii antreprenori

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii - aproximativ 61,93% din totalul locurilor de munca existente.

Numai de bine. Cea mai mare licitatie de flori din lume. Locul unde florile se transforma in bani

V-ati intrebat vreodata de unde provin florile pe care le cumparati? Sau de ce au ajuns sa aiba un anumit pret? Cum ajunge in Romania o floare din Africa de Sud sau din Israel? Totul trece pe la Bursa din.

Kovesi la ONU: Cea mai mare provocare n Romnia este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat miercuri, intr-un discurs sustinut la sediul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din New York, ca provocarea cea mai mare pentru Romania este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor.

Imagini revoltatoare filmate in cea mai mare piata din Bucuresti

Un copil a murit, sute de oameni ajung la urgente din cauza pericolelor din farfurie, dar siguranta alimentelor din magazine, restaurante sau piete NU este inca o urgenta pentru autoritatile din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )