Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numai de bine. Cea mai mare licitatie de flori din lume. Locul unde florile se transforma in bani

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Cea mai mare licitatie de flori din lume. Locul unde florile se transforma in bani

V-ati intrebat vreodata de unde provin florile pe care le cumparati? Sau de ce au ajuns sa aiba un anumit pret? Cum ajunge in Romania o floare din Africa de Sud sau din Israel? Totul trece pe la Bursa din. continuă pe Antena3

Cea mai mare perla de apa dulce din lume, scoasa la licitatie

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume cunoscuta pana in prezent, care a apartinut intr-o perioada imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei, va fi pusa in vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc la sfarsitul acestei luni in Olanda, au anuntat joi reprezentantii casei Venduehuis, citati de AFP, preluata de Agerpres.

Prima centrala nucleara plutitoare din lume

Rusia a prezentat ieri prima centrala nucleara plutitoare din lume in cursul unei ceremonii pentru amararea sa la Murmansk, port in Marele Nord, un proiect care urmeaza sa permita alimentarea regiunilor indepartate, dar care ingrijoreaza organizatiile ecologiste, relateaza AFP.

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

Topul celor mai bogate 10 FAMILII REGALE din lume

Contrar asteptarilor, Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume. in plus, familiile regale europene sunt intrecute de.

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

TEO TRANDAFIR, in al NOUALEA CER! BURSUCU i-a dat VESTEA CEA MARE! Totul va avea loc peste cateva LUNI

Bursucuva deveni tatic peste doar cateva luni! Dupa ce a mers de curand la ecograf colegul lui Teo Trandafir a vorbit despre micuta care va veni pe lume in familia lui. Fetita mea e si ea o nebunatica, nu.

24IT. Olandezii au creat cei mai ciudati pantofi din lume. Sunt facuti din guma de mestecat

Peste 1,5 milioane de kilograme de guma sunt aruncate anual pe strazile din Amsterdam. Olandezii au gasit o solutie pentru guma de mestecat de pe jos si au facut incaltari din resturile colorate aruncate pe.

Cum traiesc oamenii n Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume: O tara ruinata si izolata, unde Maduro vrea un nou mandat de presedinte

Pe o strada din Maracaibo, al doilea oras din Venezuela si centrul industriei petroliere al tarii, autobuzele nu mai circula, din lipsa pieselor de schimb. Oamenii merg cu un mic tren turistic. Probleme de transport, intreruperi de electricitate, cozi de ore la supermarketuri, climat de insecuritate in crestere: intr-o tara ruinata de caderea cotatiilor petrolului, oamenii din toate clasele sociale sufera in fiecare zi de o criza economica ce pare fara sfarsit.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta alocare din PIB pentru aparare

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au alocat in 2016 din cheltuielile publice aproximativ 200 de miliarde de euro pentru sectorul de aparare, echivalentul a 1,3% din PIB, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )