Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti. continuă pe Adevărul

Rata anuala a inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-au scumpit cu 43,2% in ultimul an, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu.

Scumpiri continue. Rata inflatiei a urcat in decembrie la cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in decembrie la 3,32%, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Scumpiri continue. Rata inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in decembrie la 3,32%, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

VIDEO Tottenham - Everton 4-0/ Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator al lui Tottenham in Premier League

Tottenham s-a impus categoric in meciul disputat pe teren propriu contra lui Everton, scor 4-0, in etapa cu numarul XXIII din campionatul Angliei. Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator in Premier League din istoria lui Tottenham: are 98 de goluri, cu unul mai mult decat Teddy Sheringham.

Ma numesc Roxana, am 26 de ani si sunt casatorita. intr-o zi, am cunoscut un barbat cu 15 ani mai mare decat mine si am acceptat invitatia de a merge la el acasa. Am facut amor si.... Este incredibil ce a urmat

Desi casatorita de doar doi ani, Roxana, o tanara de 26 de ani, din Romania, s-a indragostit intr-o zi chiar de instructorul auto pe care i-l recomandase sotul sau. Desi mai mare cu 1.

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

Chelsea Manning, fostul militar transsexualul condamnat pentru cea mai mare scurgere de informatii clasificate din istoria SUA, si-a depus candidatura pentru Senatul american

Chelsea Manning, fostul militar transsexual care a fost condamnat pentru furt de materiale confidentiale ale armatei americane pe care le-a oferit spre publicarea celor de la Wikileaks, si-a depus candidatura pentru Se.

A ajuns acasa mai devreme, dar avea sa afle cel mai murdar secret al sotiei sale atunci cand a intrat in dormitor. Cum am putut fi atat de orb?

A ajuns acasa mai devreme, insa nu se astepta ca acest lucru sa-i schimbe radical viata. Barbatul a intrat in dormitorul partenerei de viata si a aflat cel mai murdar secret al acesteia. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )