Libnet.ro
UNICEF

15:46

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Adevărul Adevărul,
VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu. continuă pe Adevărul

Chelsea Manning, fostul militar transsexualul condamnat pentru cea mai mare scurgere de informatii clasificate din istoria SUA, si-a depus candidatura pentru Senatul american

Chelsea Manning, fostul militar transsexual care a fost condamnat pentru furt de materiale confidentiale ale armatei americane pe care le-a oferit spre publicarea celor de la Wikileaks, si-a depus candidatura pentru Se.

Sondaj spectaculos. Cea mai mare parte din populatia Ungariei nu vrea ca maghiarii din strainatate sa voteze la alegerile parlamentare

La nivelul intregii populatii a Ungariei, doar 20% sunt de acord ca maghiarii din afara granitelor tarii sa participe la alegerile parlamentare din Ungaria, care vor avea loc pe 8 aprilie, rezulta din datele.

Cea mai mare lovitura pentru Bitcoin vine din Coreea de Sud

Evaziunea fiscala este o problema foarte importanta in tarile dezvoltate, iar tranzactiile de Bitcoin ce nu pot fi urmarite faciliteaza infractiunea. Monezile virtuale sau criptografice sunt disponibile doar online, in format digital. Ele se pot vinde sau cumpara foarte usor, dar nici o autoritate centrala nu stie exact cati Bitcoin are o persoana sau cand [].

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

VIDEO Accident grav pe o strada din Targu Jiu. O persoana a fost incarcerata, iar circulatia a fost blocata

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident de circulatie, care a avut loc, joi seara, Victoriei din municipiul Targu Jiu.

VIDEO Africa de Sud: Magazinele HM, distruse de manifestanti / Acestia protesteaza fata de o fotografie cu un baietel de culoare si sloganul cea mai misto maimuta din jungla

Politia din Africa de Sud a fost nevoita sa intervina pentru a indeparta manifestantii care distrugeau magazinele gigantului suedez HM din Johannesburg din cauza unei reclame controversate cu un copil de culoare, scrie Guardian. O fotografie de pe site-ul companiei cu un baietel cu un hanorac si cu sloganul cea mai misto maimuta din jungla a provocat indignare in toata lumea.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Catalina Ponor, cea mai buna gimnasta a Europei in 2017, dupa un sondaj destinat fanilor

Catalina Ponor a fost desemnata, luni, de catre forul european de profil UEG), cea mai buna gimnasta a anului 2017, in urma unui sondaj destinat fanilor care si-au exprimat voturile timp de zece zile.

Marius Pieleanu: Cea mai rezonabila varianta ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, e de parere caMihai Tudose este cel care ar trebui sa-si dea demisia din functia de prim-ministru. Cea mai rezonabila.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )