Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov. continuă pe Adevărul

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Volkswagen a depasit din nou Toyota si a redevenit cel mai mare producator auto din lume, in ciuda problemelor cu emisiile

Grupul german Volkswagen a redevenit cel mai mare constructor auto din lume, vanzand 5,12 milioane de vehicule la nivel mondial in primul semestru, fata de cele 4,99 milioane produse de catre Toyota, in ciuda problemelor legate de scandalul emisiilor, pe fondul scaderii cererii pentru modelul hibrid Prius in SUA.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

BIAS cel mai mare show aviatic din Romania are loc sambata la Bucuresti

Aeroportul Baneasa din Bucuresti gazduieste sambata spectacolul BIAS, cel mai mare show aviatic din Romania la care participa mai multe aronave din tara, dar si din sase tari. De altfel, vineri si sambata, este organizata o expozitie la sol unde vor putea fi admirate mai multe aeronave si echipamente militare.

Cel mai mare club sportiv din Ialomita, acuzat ca angajat ilegal 60 de sportivi. Cazul a intrat in atentia procurorilor

Un control al Inspectoratului Teritorial de Munca Ialomita s-a finalizat cu o ancheta in toata regula la Parchetul Slobozia. Totul dupa ce s-a descoperit faptul ca la Clubul Sportiv Municipal Slobozia, sportivii care jucau fotbal si handbal nu beneficiau de contracte individuale de munca.

ArcelorMittal a raportat cel mai ridicat profit trimestrial din 2014

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a raportat in trimestrul al doilea al acestui an cel mai ridicat profit trimestrial din 2014, depasind estimarile analistilor, informeaza Bloomberg.

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )