Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai. continuă pe Wall-Street Ro

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

BIAS cel mai mare show aviatic din Romania are loc sambata la Bucuresti

Aeroportul Baneasa din Bucuresti gazduieste sambata spectacolul BIAS, cel mai mare show aviatic din Romania la care participa mai multe aronave din tara, dar si din sase tari. De altfel, vineri si sambata, este organizata o expozitie la sol unde vor putea fi admirate mai multe aeronave si echipamente militare.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Show aerian de senzatie! Mii de oameni au mers sa serbeze 100 de ani de aviatie militara (VIDEO)

Spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai mare show aerian din Romania se desfasoara la aeroportul Baneasa. Mii de oameni de toate varstele au iesit sa admire aceasta sarbatoare a Aviatiei romane,.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

Spectacol pe cerul Bucurestiului. Acrobatii aeriene, efecte pirotehnice, muzica si lumini, la Bucharest International Air Show

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria participa la cea de-a opta editie a Bucharest International Air Show BIAS), de pe Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa. Cel mai mare show aerian din Romania include acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini, potrivit News. ro.

Ultimele repetitii inaintea startului celui mai asteptat show aviatic: BIAS 2016. Urmareste la Antena 3 cele mai spectaculoase evolutii

Cei mai buni piloti de la BIAS 2016 fac ultimele repetitii inaintea celui mai mare show aerian din Romania. Spectacolul va avea loc maine, incepand cu ora 10, pe Aeroportul Baneasa,.

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )