Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat. continuă pe Online Sport

Cel mai mare exercitiu militar din ultimii 26 de ani se desfasoara in Polonia. Romania, reprezentata de Soimii Carpatilor

In Polonia au inceput luni cele mai mari exercitii militare dupa caderea sistemului comunist in 1989, cu participarea a mii de soldati din mai multe tari ale NATO, intr-un climat de.

Record mondial la fotbal. Cel mai mare numar de jucatori si cel mai lung meci din istorie. Scor: 505 la 504

Chilienii au stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de jucatori care au participat la un meci de fotbal. Recordul a fost stabilit la 22 mai 2016, dupa ce 2. 357 de persoane din doua echipe au tras lo.

Greva in Franta: Cel mai mare aeroport, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016 (VIDEO)

Cel mai mare aeroport al Frantei, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016. Sute de sindicalisti au blocat caile de acces la terminalele 2E si 2F ale aeroportului Roissy-Charles de Gaulle.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. , pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani, cu o cota de piata de peste 25%, a declarat, saptamana trecuta, directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal, preluat de Agerpres.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,6% in primul trimestru al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii.

Unul dintre noile modele DACIA apare pe lista celor mai POLUANTE masini Diesel din Europa

Automobilul Dacia Sandero II echipat cu motor Diesel 1,5 dCi apare pe lista celor mai poluante autoturisme Diesel din Europa, releva un studiu intocmit de organizatia neguvernamentala Transport and Environment.

Partidul absentilor sociali (PAS). Cel mai mare partid din Romania

Nu voi comenta rezultatele acestor alegeri. Stim cu totii care sunt acestea. Stim cu totii ca PSD este marele castigator, ca PNL are o mare problema de existenta si functionare ca partid. De apreciat scorul obtinut de Uniunea Salvati Bucurestiul. Dar cel mai ingrijorator lucru din perspectiva mea a fost prezenta extrem de mica la vot.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

Taxele de participare de la editia aniversara din acest an vor fi donate, din nou, Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor la Jocurile Paralimpice de la Rio de anul.

Peste 250 de militari romani vor participa de marti la cel mai mare exercitiu militar desfasurat in Polonia in ultimii 25 de ani

Un detasament format din peste 250 de militari din Fortele Terestre Romane, apartinand Batalionului 812 Infanterie Bistrita, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice, va participa, in perioada 7-17 iunie, la exercitiul multinational ANAKONDA-16, ce se va desfasura in facilitati de instruire ale Armatei Poloniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )