Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. , pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani, cu o cota de piata de peste 25%, a declarat, saptamana trecuta, directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal, preluat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri in cinci ani

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani cu cota de piata de peste 25%, a declarat joi directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal.

Decizie radicala a celui mai mare producator auto din lume. Toyota a suspendat productia la doua fabrici din Japonia

Toyota Motor Corp, cel mai mare producator auto din lume, a suspendat productia la doua fabrici din Japonia, afectate de explozia care a avut loc saptamana aceasta la o uzina operata de un furnizor.

Huawei vrea sa devina in cinci ani numarul unu mondial pe piata smartphone-urilor

Compania Huawei, care trimestrul trecut a vandut peste 27 de milioane de smartphone-uri in lume, vrea sa devina in cinci ani numarul unu mondial pe piata smartphone-urilor, cu o cota de peste 25%, scrie Wall Street Journal. Acum, Samsung si Apple sunt pe primele locuri, iar Huawei este pe locul trei, cu 8% din piata. Compania are interdictie in a vinde echipamente telecom in SUA, dar are planuri mari pentru smartphone-uri pe piata americana.

Cel mai mare avion de pasageri din lume face loc la bord pentru inca 70 de calatori

Producatorul european de avioane Airbus a anuntat ca numarul de locuri de pe aeronava A380, cel mai mare avion de pasageri din lume la acest moment, va putea fi suplimentat cu inca 70 la clasa economica. Suplimentarea numarului de pasageri ar inseamna pentru companiile aeriene o crestere substantiala a veniturilor anuale.

Partidul absentilor sociali (PAS). Cel mai mare partid din Romania

Nu voi comenta rezultatele acestor alegeri. Stim cu totii care sunt acestea. Stim cu totii ca PSD este marele castigator, ca PNL are o mare problema de existenta si functionare ca partid. De apreciat scorul obtinut de Uniunea Salvati Bucurestiul. Dar cel mai ingrijorator lucru din perspectiva mea a fost prezenta extrem de mica la vot.

Profitul Globalworth s-a triplat in 2015: cum a evoluat business-ul omului de afaceri Ioannis Papalekas, cel mai mare proprietar de birouri din Romania

Globalworth Real Estate Investments Limited, companie detinuta de catre omul de afaceri Ioannis Papalekas, cel mai mare proprietar de birouri din Romania, a obtinut un profit aproape triplu fata de anul precedent si a continuat investitiile in.

Peste 250 de militari romani vor participa de marti la cel mai mare exercitiu militar desfasurat in Polonia in ultimii 25 de ani

Un detasament format din peste 250 de militari din Fortele Terestre Romane, apartinand Batalionului 812 Infanterie Bistrita, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice, va participa, in perioada 7-17 iunie, la exercitiul multinational ANAKONDA-16, ce se va desfasura in facilitati de instruire ale Armatei Poloniei.

Cel mai bizar meci din istoria sporturilor de contact: Muhammad Ali vs. Antonio Inoki (VIDEO)

Muhammad Ali, cel mai mare luptator din istorie, a incetat din viata sambata, la varsta de 74 de ani. Este omul care a inventat show-ul in sport, show-ul in box, o persoana spumoasa.

Cel mai varstnic student a intrat in Cartea Recordurilor: in ce domeniu s-a specializat batranul de 96 de ani

Un japonez in varsta de 96 de ani a stabilit de curand un nou record mondial Guinness, devenind cel mai varstnic student din lume care a absolvit o facultate. Acesta a urmat cursurile Universitatii din Kyoto, uimind cu performanta obtinuta.

Rata somajului din Polonia, la cel mai mic nivel din ultimii opt ani

Rata somajului in Polonia a scazut in luna mai la cel mai redus nivel din 2008, partial datorita deciziei companiilor multinationale de a-si stabili centre in cea mai mare economie emergenta din UE, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )