Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai mare festival in aer liber dedicat vinului si gastronomiei are loc la Cluj. Ce alte evenimente au loc cu ocazia Central Park Wine Festival

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival in aer liber dedicat vinului si gastronomiei are loc la Cluj. Ce alte evenimente au loc cu ocazia Central Park Wine Festival

Cea de-a doua editie a Central Park Wine Festival debuteaza, joi, 29 august, la Cluj, in Parcul Central. Central Park Wine Festival este cel mai mare festival din Romania dedicat vinului. continuă pe Adevărul

24 IT. Gamescom, cel mai mare eveniment de gaming din Europa

Saptamana aceasta capitala gamingului a fost in Koln unde a a avut loc cel mai mare eveniment din Europa dedicat acestei nise. Aici se fac anunturile cele mai importante din gaming iar producatorii de PC-uri,.

Germania, cel mai mare producator de inghetata din UE Romania, la coada clasamentului

Germania a fost cel mai mare producator de inghetata din UE in 2018, fiind urmata de Franta si Italia, potrivit datelor Eurostat. Romania se afla la coada clasamentului, dupa Cehia, Polonia si Ungaria.

Programmers Week - O saptamana dedicata programarii, care precede cel mai mare Coding Contest organizat pana acum in Romania

Cognizant Softvision anunta astazi, editia 2019 a Conferintei Programmers Week, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei din Romania. Dezvoltat de companie pentru experti in tehnologie, ingineri software si programatori deopotriva, Programmers Week va avea loc in perioada 9-13 septembrie 2019, in Bucuresti. in premiera, la editia din acest an vor putea participa si developeri din intreaga lume, inclusiv la Tech Talks, eveniment prezentat de specialisti Cognizant Softvision.

Cum a sfarsit un barbat de 43 de ani in cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in cel mai mare parc regional de agrement din Moldova. Barbatul a murit dupa ce a sarit de pe trambulina celui mai mare bazin din cadrul complexului. O ancheta este in derulare la Directia din cadrul Primariei Botosani, cea care gestioneaza parcul.

Record mondial de live cooking, pe 14 septembrie la Festivalul Lampioanelor pe Apa: cel mai mare tapas de caracatita

WishFest este primul festival din Romania dedicat lampioanelor pe apa si va avea loc pe 14 si 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din Bucuresti. Evenimentul aduce la un loc concerte live si DJ set-uri, activitati sportive pe apa, plimbari cu vaporasul pe lac, lansare zilnica de lampioane personalizate si zeci de feluri de mancare cu peste si fructe de mare, pregatite de chefi renumiti.

Cel mai mare SUV din portofoliul SEAT vine cu noi versiuni

SEAT creste gradul de eficienta si atractivitate a modelului Tarraco, prin prezentarea unei variante cu sistem de propulsie plug-in hibrid si a unei versiuni sportive FR.

Cel mai mare loc de sacrificiu ritualic al copiilor a fost descoperit in Peru

O echipa de arheologi a descoperit ramasitele a 227 de copii sacrificati intr-un ritual al culturii precolumbiene Chimu, prezenta pe coasta de nord a actualului Peru pana la finalul secolului al XV-lea, o descoperire de o amploare fara echivalent in lume, a declarat marti pentru AFP arheologul Feren Castillo.

Descoperire uluitoare: Este cel mai mare sit de sacrificare a copiilor

O echipa de arheologi a scos la iveala marti ramasitele a 227 de copii sacrificati potrivit unui ritual din cultura precolumbiana Chimu, prezenta pe coasta de nord a statului Peru pana la sfarsitul.

Celebrul trompetist cubanez Arturo Sandoval, vedeta Focsani Blues Festival. Cand incepe mult asteptatul eveniment

Cel mai mare festival de blues din Romania, Focsani Blues Festival, incepe joi, 29 august si se va incheia pe 31 august. Evenimentul este gazduit la resortul ZagaZaga.

Transport gratuit la ZagaZaga, in toate cele trei seri ale Focsani Blues Festival. Cine are acces la microbuze

Cel mai mare festival de blues din Romania va avea loc in zilele de 29, 30 si 31 august, la resortul ZagaZaga. Programul celor 3 zile de festival cuprinde recitaluri speciale, cu artisti consacrati la nivel mondial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )