Libnet.ro
UNICEF

07:45

Descoperire uluitoare: Este cel mai mare sit de sacrificare a copiilor

Antena3 Antena3,
Descoperire uluitoare: Este cel mai mare sit de sacrificare a copiilor

O echipa de arheologi a scos la iveala marti ramasitele a 227 de copii sacrificati potrivit unui ritual din cultura precolumbiana Chimu, prezenta pe coasta de nord a statului Peru pana la sfarsitul. continuă pe Antena3

Germania, cel mai mare producator de inghetata din UE Romania, la coada clasamentului

Germania a fost cel mai mare producator de inghetata din UE in 2018, fiind urmata de Franta si Italia, potrivit datelor Eurostat. Romania se afla la coada clasamentului, dupa Cehia, Polonia si Ungaria.

24 IT. Gamescom, cel mai mare eveniment de gaming din Europa

Saptamana aceasta capitala gamingului a fost in Koln unde a a avut loc cel mai mare eveniment din Europa dedicat acestei nise. Aici se fac anunturile cele mai importante din gaming iar producatorii de PC-uri,.

Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare yacht construit vreodata a fost lansat la apa din santierul naval din Tulcea, a anuntat organizatia REV Ocean. Denumit tot REV Ocean, vasul a fost construit timp de trei ani, are o lungime.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

Cel mai mare loc de sacrificiu ritualic al copiilor a fost descoperit in Peru

O echipa de arheologi a descoperit ramasitele a 227 de copii sacrificati intr-un ritual al culturii precolumbiene Chimu, prezenta pe coasta de nord a actualului Peru pana la finalul secolului al XV-lea, o descoperire de o amploare fara echivalent in lume, a declarat marti pentru AFP arheologul Feren Castillo.

Cum a sfarsit un barbat de 43 de ani in cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in cel mai mare parc regional de agrement din Moldova. Barbatul a murit dupa ce a sarit de pe trambulina celui mai mare bazin din cadrul complexului. O ancheta este in derulare la Directia din cadrul Primariei Botosani, cea care gestioneaza parcul.

Cel mai important actionar al NQE Holdings este in faliment

Green Southeast Europe Investments din Luxemburg, cel mai mare actionar al Natura Quattuor Energia Holdings SCPS), cu o detinere de 32,72% din capitalul emitentului, se afla in faliment din data de 05 aprilie 2019, informatie ce a intrat in atentia companiei in ultimele doua zile lucratoare, arata NQE Holdings printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Record mondial de live cooking, pe 14 septembrie la Festivalul Lampioanelor pe Apa: cel mai mare tapas de caracatita

WishFest este primul festival din Romania dedicat lampioanelor pe apa si va avea loc pe 14 si 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din Bucuresti. Evenimentul aduce la un loc concerte live si DJ set-uri, activitati sportive pe apa, plimbari cu vaporasul pe lac, lansare zilnica de lampioane personalizate si zeci de feluri de mancare cu peste si fructe de mare, pregatite de chefi renumiti.

P Vineri, la Timisoara, se inaugureaza cel mai important proiect de real estate al anului

Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii, isi deschide portile la sfarsitul saptamanii, pe 30 august, si se anunta a fi cel mai mare pol de business si destinatia principala de shopping si distractie din aceasta parte a Romaniei. Investitia este realizata de companiile IULIUS si Atterbury Europe.

Reactia celui mai mare asigurator RCA fata de falimentul cerut in instanta pentru datorii restante catre trei service-uri auto

City Insurance, cel mai mare asigurator RCA din tara, a reactionat miercuri fata de falimentul cerut in instanta pentru datorii restante in valoare de 1,1 milioane de lei catre trei service-uri auto. Asiguratorul aduce in spijinul solvabilitatii sale faptul ca in primele sapte luni din acest an a platit daune in valoare de 143 milioane de euro, in conditiile in care a obtinut venituri din primele brute subscrise in valoare de 239 milioane de euro. Vezi in articol ce intrebari a transmis HotNews. ro catre ASF si asigurator legate de problemele care ar trebui remediate de aceasta societate de asigurari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )