Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai mare festival de muzica din Suedia, anulat din cauza unui val de violuri

Antena3 Antena3,
Cel mai mare festival de muzica din Suedia, anulat din cauza unui val de violuri

Organizatorii celui mai mare festival de muzica din Suedia au decis anularea editiei din 2018 dupa o serie de violuri si alte agresiuni sexuale ce au avut in weekendul trecut si anul trecut, evenimente. continuă pe Antena3

Cel mai mare aeroport din lume va fi deschis in 2019: cum va arata, ce dotari va avea si cati bani s-au investit FOTO

China va avea cel mai mare aeroport din lume, constructia grandioasa urmand a fi inaugurata la Beijing in anul 2019. Reprezentantii proiectului promit o capacitate anuala de 100 de milioane de pasageri si un terminal de 700. 000 de metri patrati.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

FOTO Sera inteligenta - proiectul creat de trei studenti, care va reprezanta Romania la cea mai mare conferinta Linux din Europa

Un sistem de gestiune automata a unei sere, proiect realizat de trei studenti de la Universitatea Politehnica Bucuresti, respectiv de la Universitatea Bucuresti Facultatea de Matematica si Informatica) a castigat competitia Linux Embedded Challenge si vor reprezenta Romania la conferinta LinuxCon / Embedded Linux 2017, din aceasta toamana, la Praga. Cum functioneaza aceasta sera si ce alte proiecte s-au mai numarat printre finaliste.

FOTO Sera inteligenta - proiectul creat de trei studenti, care va reprezenta Romania la cea mai mare conferinta Linux din Europa

Un sistem de gestiune automata a unei sere, proiect realizat de trei studenti de la Universitatea Politehnica Bucuresti, respectiv de la Universitatea Bucuresti Facultatea de Matematica si Informatica) a castigat competitia Linux Embedded Challenge si va reprezenta Romania la conferinta LinuxCon / Embedded Linux 2017, din aceasta toamana, la Praga. Cum functioneaza aceasta sera si ce alte proiecte s-au mai numarat printre finaliste.

Cel mai putin vizitate tari din lume: Moldova, pe podium in Europa

Organizatia Mondiala a Turismului UNWTO), cu sediul in Madrid, a dezvaluit topul celor mai putin vizitate tari din lume, iar in ceea ce priveste statele europene, Moldova se afla, din pacate, intre primele trei cele mai sarace in vizitatori.

JACKPOT! PSD a numit CEL MAI SLAB prim-ministru din cati a avut Romania vreodata

Prin numirea lui Mihai Tudose in functia de prim-ministru, liderii micii noastre provincii politice fac tot ce pot pentru injosirea unei tari deja clatinate, este de parere.

FOTO Locul in care se intalnesc zeci de Golden Retrieveri. Cel mai pufos festival din lume

Domeniul si ruinele unui castel din nordul Scotiei devin casa, o data la cativa ani, vreme de trei zile, pentru zeci de Golden Retrieveri din lume. Festivalul nu e organizat anual, urmatoare editie va avea loc in iulie 2018. Motivul pentru care pufoseniile si stapanii lor vin si din Australia la aceasta intalnire e pentru a onora locul unde s-a nascut rasa Golden Retriever, Guisachan din Inverness-Shire, Scotia.

Festival ANULAT din cauza numarului mare de VIOLURI

Organizatorii celui mai mare festival muzical din Suedia au anulat editia din 2018 din cauza numarului mare de violuri puse pe seama imigrantilor tineri. Anumiti barbati, pentru ca de barbati este.

Tot ce trebuie sa stii daca mergi la Neversea: cum arata zona festivalului, care sunt regulile de acces si sistemul de plata FOTO

Portile Neversea, cel mai mare festival de la malul Marii Negre, se deschid in acest weekend. Va prezentam in continuare detalii importante despre eveniment, de la reguli de acces pana la sistemul de plata si masurile de siguranta.

Cel mai recent single al Innei, Ruleta, record de vizualizari pe YouTube: piesa a ajuns deja in topurile internationale

Ruleta, cel mai recent single al Innei in colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare, transmite Global Records intr-un comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )