Libnet.ro
UNICEF

12:16

Festival ANULAT din cauza numarului mare de VIOLURI

B1 B1,
Festival ANULAT din cauza numarului mare de VIOLURI

Organizatorii celui mai mare festival muzical din Suedia au anulat editia din 2018 din cauza numarului mare de violuri puse pe seama imigrantilor tineri. Anumiti barbati, pentru ca de barbati este. continuă pe B1

Cel mai mare festival de muzica din Suedia, anulat din cauza unui val de violuri

Organizatorii celui mai mare festival de muzica din Suedia au decis anularea editiei din 2018 dupa o serie de violuri si alte agresiuni sexuale ce au avut in weekendul trecut si anul trecut, evenimente.

Timis: O tona si jumatate de peste mort, scos dintr-o balta din judet. Din cauza caniculei, pestii au ramas fara oxigen

Localnicii din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis, au scos o tona si jumatate de peste mort, majoritatea de dimensiuni mari, dintr-o balta de pescuit. Din cauza caniculei, pestii au ramas fara oxigen si s-au sufocat, iar pompierii au intervenit cu.

DEZASTRU ECOLOGIC: Pesti morti din cauza CANICULEI! Pompierii au intervenit pentru reoxigenarea apei

Aproximativ o tona si jumatate de pesti, care cel mai probabil au murit din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, au fost scosi, sambata, de localnicii din Sannicolau Mare, ju.

O tona si jumatate de pesti morti, din cauza caniculei, intr-o balta din judetul Timis. Pompierii au intervenit timp de noua ore pentru reoxigenarea apei

Pompierii au actionat, la Sannicolau Mare, pentru a reoxigena apa din care au fost scoase cantitati uriase de pesti morti, cel mai probabil din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, potrivit Mediafax.

Traficul blocat pe DN5 Bucuresti - Giurgiu din cauza apei acumulate in urma ploii / Pe A2 circulatia se desfasoara ingreunat din cauza ploii torentiale

Traficul rutier pe DN5 Bucuresti - Giurgiu este oprit din cauza apei acumulate pe carosabil in urma ploii torentiale la kilometrul 10 in localitatea ilfoveana Jilava), anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

19 curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza ploilor

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, luni, din cauza inundarii unei piste in urma ploilor torentiale si a faptului ca o alta este in reparatii, scrie News. ro. Avioanele au pierdut culoarele de zbor, astfel ca pasagerii cu destinatii precum Atena, Roma, Frankfurt, Barcelona, Budapesta, Tel Aviv, au fost nevoiti sa astepte ore in sir in aeroport fara sa stie ora exacta la care vor putea pleca.

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza ploilor

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, luni, din cauza inundarii unei piste in urma ploilor torentiale si a faptului ca o alta este in.

Alerta cu bomba la Turnul Eiffel din cauza unui pachet suspect (FOTO)

Alerta cu bomba la Turnul Eiffel din Paris. Turistii au fost nevoiti sa paraseasca zona respectiva vineri dupa amiaza din cauza ca autoritatile au fost informate in legatura cu prezenta unui.

E-Distributie Muntenia (Enel) anunta ca s-ar putea inregistra in continuare pene de curent in Bucuresti, din cauza supraincarcarii retelei, pe fondul caniculei

Temperaturile foarte mari inregistrate in Bucuresti in ultimele zile au condus la o crestere a consumului de energie electrica, unele zone ale Capitalei fiind afectate de intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, pe fondul acestor conditii meteorologice extreme, arata ENEL Romania intr-un comunicat de presa. In continuare, din cauza temperaturilor foarte ridicate, s-ar putea inregistra atat intreruperi in alimentarea cu energie electrica, cat si congestii ale liniei telefonice de deranjamente, in cursul zilei de vineri si sambata, mai arata ENEL.

Inundatii locale, torenti si viituri pe rauri din cea mai mare parte a tarii, de duminica seara pana marti

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii locale, viituri si torenti pentru bazine hidrografice din cea mai mare parte a tarii, valabila de duminica, ora 20. 00, pana marti, ora 18. 00, anunta News. ro. Cele mai mari probleme pot sa apara in noaptea de luni spre marti, cand o parte din judetele tarii vor fi sub cod portocaliu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )