Libnet.ro
UNICEF

17:00

Interada, cifra de afaceri de 5 ori mai mare decat cea din 2004

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Interada, cifra de afaceri de 5 ori mai mare decat cea din 2004

Grupul autohton Interada, specializat in productie, instalare si service pentru instalatii de interfon, a inregistrat, anul trecut, pe piata din Romania, o cifra de afaceri de 5 milioane lei, de aproape 5 ori mai mare fata de cea din 2004, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Voinea, ministrul Bugetului: Criza s-a terminat! Cresterea economica din 2014 va fi mult mai mare decat cea prognozata la elaborarea bugetului

Criza economica s-a terminat, populatia ar trebui sa aiba incredere si sa consume, firmele sa investeasca, iar bancile sa crediteze, a declarat Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget. Acesta a adaugat ca avansul economic din acest an va fi cu mult peste cel prognozat la realizarea bugetului pe 2014.

Samsung Galaxy S5 se bucura de un succes mai mare decat Galaxy S4

In ciuda defectelor sale, Samsung Galaxy S5 este un telefon foarte reusit, printre cele mai bune de pe piata la ora actuala. Noi informatii arata ca smartphone-ul se bucura de un succes chiar mai mare decat cel al predecesorului sau, Galaxy S4.

Piraeus Bank: Ne asteptam ca evolutia PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind-o pe cea a tarilor din regiune

Saptamana 12-18 mai este bogata in anunturi ale indicatorilor macroeconomici in intreaga lume, fiind programate si cateva discursuri importante culminand vineri cu cel al sefei FED Janet Yellen. In regiunea CEE vor fi publicati indicatorii PIB pentru trimestrul I al 2014 in Romania, Polonia, Ungaria si Republica Ceha. In mijlocul revenirii economice timide atat la nivel regional cat si global, asteptarile sunt ca PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind8209;o pe cea a tarilor din regiune, se arata intr-un raport emis luni de Piraeus Bank. Intra in text si vezi cum a evoluat luni piata valutara, cea a metalelor pretioase si cea a titlurilor de stat.

FOTO Carte de bucate de 1 metru, cea mai mare din Romania, lansata de chef-ul Cosmin Toma la Alba Iulia

Cea mai mare carte de bucate din Romania este lansata sambata, 10 mai, la Alba Iulia de catre chef-ul Cosmin Ioan Toma. Evenimentul are loc in cadrul targului de carte Alba Transilvana. Cartea de bucate are 1 metru inaltime si 70 de centimetri latime.

Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Cinci elevi romani vor participa in perioada 10-16 mai, alaturi de al and ti 1. 700 de elevi din 70 de and tari, la cea mai mare competi and tie de and stiin and ta and si inginerie din lume, Intel International Science and Engineering Fair, la Los Angeles, competi and tie dotata cu premii in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Ponta: Pretul energiei, cea mai mare problema a investitorilor

Premierul Ponta, invitat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, a declarat ca cea mai mare problema a companiilor care vor sa investeasca in Romania este pretul energiei. in acest context, Victor.

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova.

Surpriza de proportii! Victoriabank anunta ca este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Surpriza de proportii! Victoriabank este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Cea mai mare pensie primita de un varstnic in Republica Moldova e de peste 1.300 de euro

Varstnicul cu cea mai mare pensie oferita de Casa Nationala de Asigurari Sociale primeste 24. 800 de lei si a lucrat in sistemul financiar-bancar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )