Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

B1 B1,
Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

Cel mai mare graffiti din Bucuresti va avea 18 metri inaltime si va acoperi 360 de metri patrati de desen. Proiectul a inceput deja si se va finaliza probabil, pe 19 noiembrie, acesta fiind realizat de. continuă pe B1

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei. Turnul Coltea s-a prabusit, iar pamantul s-a crapat si din el tasnea apa fierbinte si urat mirositoare

Cutremurul produs la 26 octombrie 1802, ora 12. 55, a fost estimat ca fiind cel mai mare cutremur cunoscut din istoria Romaniei.

Rezervele valutare ale Chinei, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat, luna trecuta, cea mai mare scadere din acest an, coborand la cel mai redus nivel de dupa luna martie 2011, semn ca iesirile de capital continua in pofida recentelor semnale potrivit carora a doua economie a lumii se stabilizeaza, transmite Reuters.

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

(P) Storia.ro: Cum se vinde cel mai mare proiect rezidential din zona Aviatiei - Barbu Vacarescu

Anul 2016 a adus un numar ridicat de ansambluri rezidentiale in imediata apropiere a cladirilor moderne de birouri din Bucuresti. Belvedere Residences, cel mai amplu proiect aflat in constructie in zona Aviatiei - Barbu Vacarescu, isi propune sa.

IMAGINEA ZILEI din sport: Cel mai mare fan al Nationalei masculine de Handbal este un preot. imbracat in haine bisericesti, acesta a cantat si a scandat pentru echipa Romaniei (FOTO)

Bucurie mare in tabara echipei Nationale de Handbal masculin a Romaniei dupa ce a invins cu 28-23 selectionata Poloniei. Victoria este cu atat mai mare cu cat adversara.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

Romania se pregateste pentru cel mai tare meci din grupa. Ce spune polonezul Lewandowski despre duelul cu tricolorii

Romania va juca cu Polonia, vineri, in cel mai important meci al grupei. Dupa primele trei partide, Nationala a obtinut cinci puncte, reusind o singura victorie si doua egaluri. O victorie.

Miliardarul Dorinel Umbrarescu construieste cel mai mare complex comercial si rezidential din Bacau. Alesii locali i-au aprobat proiectul

Regele asfaltului Dorinel Umbrarescu, care are o avere estimata la aproape un miliard de lei, si se afla in topul celor mai bogati oameni de afaceri din Romania, construieste pe terenul unde a fost odata Fabrica Proletarul, cel mai mare complex comercial multifunctional si un ansamblu rezidential, care se va intinde pe mai mult de doua hectare. Consiliul Local Bacau i-a aprobat astazi Planul de Urbanism Zonal.

Samsung, implicata in cel mai mare scandal politic din Coreea de Sud. Procurorii au descins la sediul companiei

Procurorii sud-coreeni au facut perchezitii la sediul central al Samsung Electronics, in cadrul unei anchete ce vizeaza un scandal politic de proportii in care este implicata Choi Soon-Sil, confidenta pr.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )