Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2. 000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN . continuă pe Wall-Street Ro

Smartphone-ul Allview cu cel mai mare ecran de pana acum, pus in vanzare la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie

Brasovenii de la Allview au lansat joi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie, cu un display-ul MVA de 5,3. Terminalul dispune de sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean, avand procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP si va fi disponibil in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, la un pret recomandat de 1. 199 lei.

Cursul euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni si jumatate

Euro a atins astazi cel mai mare nivel din ultimele sapte luni si jumatate. BNR a cotat moneda europeana la 4,5535 lei, cu aproape 20 de bani mai mult decat acum o saptamana. Cresterea vine exact in perioada.

Kanye West renunta la apartamentul sau de burlac din New York!

Dupa ce in luna ianuarie Kim Kardashian si Kanye West au achizitionat o vila de lux in valoare de 11 milioane de dolari aflata in Bel Air, iata ca a venit momentul ca rapper-ul sa isi scoata la vanzare apartamentul de burlac din New York. Cu toate ca proprietatea nu a fost inca oficial listata, presa internationala a reusit deja sa intre in posesia catorva imagini din interiorul apartamentului. Continue reading .

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor.

Dau sah mat inginerilor americani. Chinezii au construit cel mai rapid computer din lume

Chinezii au construit cel mai rapid computer din lume. Ei au depasit performanta americanilor in acest domeniu, creand un calculator care este de pana la doua ori mai rapid decat ceea ce au iesit din mainile.

Cel mai ciudat gol din istorie: O minge degajata de portar se intoarce in propria poarta! (VIDEO)

Reusita de mai jos poate candida la titlul de cel mai ciudat gol din istorie. La un meci din Liga a patra din Italia, intre echipele Ischia si Delta Porto Tolle, portarul celor de la Delta Porto Tolle si-a dat un.

Imagini socante in timpul unei emisiuni live din New York: Un barbat si-a taiat venele in public (VIDEO)

Un barbat de aproximativ 50 de ani a incercat sa se sinucida joi dimineata, in New York, chiar in timpul transmisiunii matinalului Today, din Rockefeller Plaza. Barbatul a scos un cutit si a inceput s.

Cursul BNR a crescut la 4,5535 lei/euro, cel mai ridicat nivel din octombrie 2012

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze accentuat in fata euro, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat vineri un curs de referinta in urcare cu 7,72 bani, la 4,5535 lei/euro, cel mai.

Cum traiesc localnicii si ce gasesc turistii in cel mai prietenos oras din lume.

In 2012, capitala Austriei s-a pozitionat, pentru a patra oara consecutiv, pe primul loc in calsamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Motivele sunt clare si par, intr-adevar, suficiente pentru ca Viena sa faca parte din topul celor mai vizitate orase din lume. Studiul Mercer analizeaza calitatea vietii in 221 de orase, pe baza a 39 de criterii, printre care se numara mediul politic, social, economic, sistemul sanitar, transportul, serviciile publice sau ofertele de petrecere a .

Localitati rase de pe harta Romaniei. Legenda insulei Ada-Kaleh, cum s-a prabusit cel mai mare paradis fiscal

Localitati din aproape toate judetele Romaniei au lasat in urma lor doar o amintire. Asta pentru ca fie au fost rase de pe fata pamatului de calamitati naturale, fie au cazut victima planurilor de sistematizare ale lui Ceausescu, relateaza Adevarul. ro .

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )