Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai mare mister aviatic REZOLVAT?! Un specialist sustine ca a descoperit epava zborului MH370 (FOTO)

B1 B1,
Cel mai mare mister aviatic REZOLVAT?! Un specialist sustine ca a descoperit epava zborului MH370 (FOTO)

Expertul in tehnologie Ian Wilson sustine ca a gasit avionul Malaysia Airlines MH378, care a disparut pe 8 martie 2014, pe Google Maps. Wilson precizeaza ca epava se afla intr-o jungla din Cambodgia si a. continuă pe B1

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Patriarhul Daniel a sfintit clopotele de la Catedrala Neamului. Cand va fi inaugurat cel mai mare lacas de cult din Romania

Clopotele Catedralei Mantuirii Neamului au fost sfintite luni, 3 septembrie, de Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Cele 6 clopote vor fi montate in cursul zilelor urmatoare.

Artificiile prin care Guvernul a redus deficitul bugetar. Gaura ramane de doua ori mai mare decat anul trecut si de 7 ori mai mare decat in 2016

Executia bugetara pe primele sapte luni arata o scadere considerabila a deficitului bugetar al Romaniei, de la 1,61% din produsul intern brut la 1,26% din PIB, insa acesta este mai mult modificat din pix ca sa para mai mic. Comparativ cu anul trecut, el este insa de doua ori mai mare si de sapte ori mai mare decat in 2016.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Adevarul din spatele reducerii deficitului. Indicatorul a fost calculat la un PIB mai mare, iar veniturile sunt sezoniere

Finantele au anuntat, joi, un deficit bugetar in scadere, la sapte luni. Daca la finalul lunii iunie era de 1,61% din PIB, in iulie a ajuns la 1,26%. Indicatorul se calculeaza ca procent din produsul intern brut nominal. in august, cand s-a facut proiectul de rectificare bugetara, autoritatile au estimat un PIB in crestere la 945 miliarde lei. Aceasta noua cifra se gaseste in executia bugetara publicata de Minister. Astfel, raportandu-se la un PIB mai mare, deficitul este mai mic.

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

Horoscop rune 3-9 septembrie, prezentat de Mihai Voropchievici. Berbecul e cel mai fericit, protectie divina pentru Gemeni

E o perioada benefica pentru multe zodii, a aratat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3. Berbec E cel mai fericit, are o saptamana plina de dragoste si pasiune. Taur.

Cel mai scump iPhone e o adevarata piesa de muzeu

De aproape un an, cand ne referim la cel mai scump iPhone, ne vine in minte atragatorul iPhone X. Daca te uiti insa atent pe eBay, exista un telefon Apple mult mai scump decat 1000 de euro. Cu doar cateva zile inainte de anuntarea celor mai noi smartphone-uri Apple pentru 2018, o iteratie incipienta a [].

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )