Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. continuă pe Adevărul

Exporturile de arme ale Romaniei au atins cel mai inalt nivel din ultimii zece ani

Exporturile de armament si tehnica militara ale Romaniei au crescut in 2016 cu aproximativ 15 procente fata de anul 2015, atingand cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani peste 180 de milioane de euro.

Olguta Vasilescu: Salariul de baza al presedintelui va fi cel mai mare; magistratii pot avea venituri mai mari prin sporuri

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca in proiectul legii salarizarii unitare s-a dorit sa nu existe niciun salariu mai mare decat cel al presedintelui tarii, da categorii precum cele ale judecatorilor si procurorilor vor primi totusi anumite sporuri si vor putea avea astfel venituri mai mari decat cele ale sefului statului, transmite News. ro.

Cel mai nedrept proces din istorie. Procesul lui Iisus, analizat pas cu pas - Ce legi nu au fost respectate acum 2.000 de ani

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Cel mai sangeros Paste din istorie. Cum au murit 3.000 de romani la Fantana Alba in 1941

Pastele din anul 1941 a fost cea mai sangeroasa sarbatoare din istoria romanilor. 000 de romani din Bucovina au murit pe 1 aprilie 1941, secerati de mitralierele rusilor. Masacrul s-a produs in localitatea Fantana Alba, acolo unde au fost prinsi romanii care voiau sa paraseasca teritoriul ocupat de Armata Rosie si sa revina la patria-mama.

Cel mai mare site cu pornografie are o solutie ca sa ascunzi nuditatea pe internet

Pornhub vrea sa faca lumea un loc mai bun, asa ca in fiecare an aproape) are cate un anunt de facut. Acum e vorba de aplicatia care te ajuta sa-ti cenzurezi pozele ca sa le distribui mai usor online.

Oktoberfest vine anul acesta cu cel mai mare parc de distractii, doua corturi intr-un loc complet nou

Cel mai mare festival al berii se va desfasura la Brasov intre 7 si 17 septembrie, pe locul fostului stadion Municipal. Festivalul vine cu multe noutati.

Cel mai mare festival de film pentru copii din Europa de SE, KINOdiseea,isi deschide portile in patru orase din tara

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, revine in premiera anul acesta cu o editie intermediara, in cadrul saptamanii Scoala Altfel, intre 15 - 21 mai, in Bucuresti, Arad, Cluj si Pitesti.

Razboiul conductelor! SUA, Europa, Turcia si Rusia se lupta pentru Drumul Gazului! De ce are loc cea mai mare tragedie din timpurile moderne in Siria |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Competitia la nivel global pentru resursele energetice trece prin Siria. Nu este vorba numai de cine va reusi sa puna mana pe resursele Siriei, ci si de traseele gazoductelor si oleoductelor viitorului catre beneficiari. Siria se afla in mijlocul unei colosale rezerve de gaze si are dreptul, prin apele teritoriale din Mediterana, la o parte substantiala.

Un caine incearca sa isi salveze cel mai bun prieten din mijlocul strazii! Patrupedul PLANGE punandu-si viata in pericol pentru a-l readuce la viata (VIDEO)

Nu doar oamenii sufera atunci cand se stinge din viata cineva drag. Clipul ajuns viral pe internet arata ca si patrupezii sunt la fel de emotivi atunci cand partenerul lor de joaca dispare. Putem.

Eduard Grosu si-a egalat cel mai bun rezultat din 2017

Rutierul roman Eduard Grosu a incheiat pe locul secund in prima etapa din Turul Croatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )