Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai sangeros Paste din istorie. Cum au murit 3.000 de romani la Fantana Alba in 1941

Adevărul Adevărul,
Cel mai sangeros Paste din istorie. Cum au murit 3.000 de romani la Fantana Alba in 1941

Pastele din anul 1941 a fost cea mai sangeroasa sarbatoare din istoria romanilor. 000 de romani din Bucovina au murit pe 1 aprilie 1941, secerati de mitralierele rusilor. Masacrul s-a produs in localitatea Fantana Alba, acolo unde au fost prinsi romanii care voiau sa paraseasca teritoriul ocupat de Armata Rosie si sa revina la patria-mama. continuă pe Adevărul

Cel mai nedrept proces din istorie, luni, la Antena 3. Ana Maria Roman recreeaza procesul lui Iisus

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Record: Cel mai lung frame din istoria snookerului disputat in calificarile pentru Crucible

Ultima zi a calificarilor pentru Campionatul Mondial de la Crucible, turneu care debuteaza sambata in Sheffield, a dus la corectarea recordului pentru cel mai lung frame din istoria snookerului la nivel profesionist.

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani (VIDEO)

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani, informeaza The Guardian. Emma Morano s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, in regiunea italiana Piemmont. Ea a primit oficial titlul de.

Care este cel mai sanatos fruct din lume?

Cate fructe, atatea teorii. Si totusi exista un singur fruct despre care expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerandu-l cel mai sanatos din lume, scrie.

Un nou personaj feminin va avea cel mai important rol din Star Wars: The Last Jedi / VIDEO: Teaser al celui de-al optulea film din Razboiul Stelelor

Un nou personaj feminin va aparea in al optulea film din franciza Star Wars, a declarat vineri regizorul Rian Johnson la o intalnire a fanilor din Orlando, potrivit Reuters, citata de News. ro.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

Nutritionistii au ajuns la un consens: Iata care este cel mai sanatos fruct din lume! (FOTO)

In ciuda faptului ca nutritionistii nu se pun de acord cand vine vorba de foarte multe alimente, s-a descoperit fructul despre care toti expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, fructul co.

Rezervele de grau ale Europei ar putea ajunge la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani

Rezervele de grau pastrate in Uniunea Europeana vor scadea probabil cu 37% pana la sfarsitul lunii iunie, la 10,1 milioane de tone, pe fondul recoltelor slabe, consumului solid si a cresterii peste asteptari a exporturilor, se arata intr-un raport realizat de firma de consultanta agricola Strategie Grains, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Cel mai nepriceput hot: A furat dintr-un amanet cu buletinul (VIDEO)

Titlul de cel mai prost hot din lume ii revine unui iesean. Tanarul a ajuns vedeta pe internet, dupa ce a furat cu buletinul dintr-o casa de amanet. Chinuit, probabil, de greutatile.

Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )