Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Antena3 Antena3,
Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Un grup de oameni de stiinta canadieni au descoperit ruine scufundate intre Yucatan si Cuba, ruine care ar putea fi asociate cu orasul mitic Atlantida, potrivit agentiei de presa cubaneza Prensa Latina. continuă pe Antena3

Un fost student de teologie reprezinta Romania la cel mai mare concurs de Miss pentru transsexuali

Un tanar din Romania se pregateste sa reprezinte tara la Miss International Queen 2012, concurs de frumusete pentru transsexuali ce va avea loc in Thailanda. Inedit este faptul ca transexualul roman este.

Trei cutremure s-au produs in ultimele 12 ore in Vrancea: Cel mai mare a avut magnitudinea de 3,8

Trei cutremure s-au produs in ultimele 12 ore in Vrancea. Primul, cu magnitudinea de 3,8 a fost inregistrat joi la ora 23:53, la o adancime de 120 de kilometri. Epicentrul a fost localizat la 131 de kilometri.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

Expert militar rus: Transnistria, cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander

Pavel Felgenhauer, expert militar rus, a declarat ca Transnistria este cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander, ca raspuns la sistemul american antiracheta amplasat in Romania. Regiunea.

VIDEO FOTOGALERIE Nexus 10 si Nexus 4: tableta cu cel mai dens ecran si un nou telefon Google

Google a lansat o noua tableta sub marca Nexus, de aceasta data cu un display de 10 inci si o rezolutie de 2500x1600 pixeli, cea mai mare din lume pentru o tableta in acest moment, si un nou telefon care ruleaza noul Android 4. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Banca Transilvania, profit cu 30% mai mare, la noua luni

Profitul net al Bancii Transilvania BT) este mai mare cu 30% - de 265,43 milioane lei - la finalul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Euro, la cel mai redus nivel de la inceputul acestei luni. Vezi cotatia BNR

Moneda nationala s-a apreciat, la inceput de saptamana, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american, astfel ca moneda unica europeana este la cel mai redus nivel incepand cu 4 octombrie. Banca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )