Libnet.ro
UNICEF

01:05

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

B1 B1,
UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri. continuă pe B1

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: - 6 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Gyorfi.

Miercurea Ciuc: Azi s-a inregistrat cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta toamna.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata sambata dimineata la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax, citand un meteorolog. Cu o singura exceptie, la Odorheiu Secuiesc, meteorologii din Harghita au consemnat minime negative, bruma la sol si ceata. Astfel, la Toplita au fost minus 3,3 grade Celsius, la Joseni minus 3 grade, iar la statia de pe Varful Bucin a fost inregistrata o minuma de minus un grad Celsius. Temperatura minima cea mai .

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

Facebook a avut cea mai buna zi de la intrarea pe bursa. Actiunile au urcat cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare

Actiunile Facebook au avut miercuri cel mai bun parcurs pe bursa, cotatiile urcand cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare care indicau o crestere semnficativa a veniturilor obtinute in segmentul mobile. Actiunile au trecut de 23 dolari, insa sunt inca departe de valoarea de listare: 38 de dolari. Totusi, desi cea mai mare retea sociala a inregistrat pierderi de 59 milioane dolari in Q3, veniturile au urcat cu 32%, la peste 1,2 miliarde dolari.

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta.

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de.

Imagini impresionante cu pelerinajul de la Mecca. Peste doua milioane de musulmani s-au adunat in cea mai importanta zi a procesiunii

Peste doua milioane de musulmani se indreapta, la aceasta ora, spre o colina de langa Mecca, in cea mai importanta zi din marele pelerinaj al Islamului. Dupa ce si-au petrecut noaptea in corturi, in orasul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )