Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de doua ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiana Toronto Wolfpack si a devenit cel mai bine platit rugbist din lume.

Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a atras vineri atentia in conferinta de presa in care a fost prezentat Raportul asupra inflatiei, ca deficitul bugetar si dezechilibrul extern din Romania.

SONDAJ Cati bani vor cheltui romanii pe cadourile de Craciun: cel mai mare buget din ultimii cinci ani

Utilizatorii de internet intentioneaza sa ofere cadouri de Craciun, in medie, unui numar de 10-11 persoane, iar bugetul pentru cadouri este cel mai mare din ultimii cinci ani, potrivit unui sondaj al platformei Compari. ro.

Crezi ca stii? Care a fost cea mai mare frauda electorala din toate timpurile, in Romania

Alegerile din 1946 au scris o istorie neagra a Romaniei, caci astfel a inceput perioada de care multi ne amintim azi nu cu nostalgie, ci cu un fior rece pe sira spinarii la figurat, dar si la propriu, cand.

Ludovic Orban lanseaza acuzatii incendiare: Deficitul bugetar, mai mare de 2,8%. A fost mascat cu banii firmelor

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar este mai mare de 2. 8% la 10 luni, insa a fost mascat de fostul Guvern pe spinarea mediului de afaceri. Am descoperit, suntem pe minimul de investitii.

Ludovic Orban lanseaza acuzatii incendiare: Deficitul bugetar, mai mare de 2,8%. A fost mascat pe spinarea mediului de afaceri

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar este mai mare de 2. 8% la 10 luni, insa a fost mascat de fostul Guvern pe spinarea mediului de afaceri. Am descoperit, suntem pe minimul de investitii.

Burkina Faso, lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani: 37 de morti si 60 de raniti, dupa o ambuscada asupra unui convoi cu angajati ai unei companii miniere canadiene

Burkina Faso a fost lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani, in conditiile in care, miercuri, a avut loc o ambuscada asupra unui convoi, care transporta angajati ai unei companii miniere.

Val de cutremure in Romania in aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Update:Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 9:18, in zona seismica Vrancea judetul Buzau), informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )