Libnet.ro
UNICEF

22:15

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

B1 B1,
79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare. continuă pe B1

SONDAJ Cati bani vor cheltui romanii pe cadourile de Craciun: cel mai mare buget din ultimii cinci ani

Utilizatorii de internet intentioneaza sa ofere cadouri de Craciun, in medie, unui numar de 10-11 persoane, iar bugetul pentru cadouri este cel mai mare din ultimii cinci ani, potrivit unui sondaj al platformei Compari. ro.

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters.

Postal Savings Bank pregateste cea mai mare listare din China, din ultimii patru ani

Postal Savings Bank of China Co. PSBC), banca chineza cu cea mai mare retea de sucursale din China, spera sa obtina pana la 32,71 miliarde de yuani 4,67 miliarde de dolari) printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa din Shanghai, care este asteptata sa fie cea mai mare listare din tara asiatica, in ultimii patru ani, anunta Reuters.

Alarmant. Pretul carnii de porc in Bulgaria e la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Pretul carnii de porc in Bulgaria a atins un nivel record. Este la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani. Autoritatile dau asigurari ca vor urmari cu atentie evolutiile. Fermierii spun ca majorarea.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7626 leieuro, in crestere cu 0,18% fata de valoarea atinsa marti. Acesta este cel mai ridicat nivel din 21.

Cuprumin, cel mai bun pret din istoria companiei, la concentratul de cupru

CupruMin a obtinut cel mai bun pret pe tona de produs, in istoria companiei, la recent incheiata lic.

Val de cutremure in Romaniain aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Update:Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 9:18, in zona seismica Vrancea judetul Buzau), informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare.

Val de cutremure in Romania in aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Update:Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 9:18, in zona seismica Vrancea judetul Buzau), informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

Carlos Vela, cel mai bun jucator din MLS. Ibrahimovic, eclipsat de mexican

Internationalul mexican Carlos Vela Los Angeles FC), golgheterul actualei editii din MLS 36 goluri.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )