Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare oras american intrat in faliment loveste Europa: pierderi uriase pentru bancheri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare oras american intrat in faliment loveste Europa: pierderi uriase pentru bancheri

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza. continuă pe Wall-Street Ro

Ce MARE ORAS american s-a declarat in faliment.

Detroit, locul de origine al automobilului, a devenit joi cel mai mare oras american care s-a declarat in faliment, potrivit unor documente judiciare consultate de AFP, potrivit Mediafax. Pentru o perioada de timp o adevarata bijuterie a industriei, Detroit a pierdut jumatate de populatie in 60 de ani, iar marile grupuri au abandonat in mod treptat orasul, o lovitura grea pentru veniturile sale fiscale. Locuitorii din Detroit . ) merita o foaie de parcurs care sa le permita sa iasa din .

Detroit este declarat cel mai falimentar oras din SUA

Detroit, leagan al industriei automobilelor din Statele Unite, a devenit joi cel mai mare oras american care si-a declarat falimentul, potrivit unor documente judiciare.

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

Sufocat de datorii. Detroit, locul de origine al masinii, este in faliment

Detroit, locul de origine al automobilului, a devenit cel mai mare oras american care s-a declarat in faliment, potrivit unor documente judiciare consultate de catre AFP.

Orasul Detroit s-a declarat in faliment: Este singura solutie pentru ca orasul sa redevina stabil si viabil

Detroit a devenit, joi, cel mai mare oras american care s-a declarat falimentar, relateaza CNN. Detroit, locul de origine al automobilului si o adevarata bijuteriei a industriei pentru o perioada de timp, a.

Fotografia cu Vladimir Putin care scoate la iveala cel mai mare secret. Istoria l-a tinut ascuns

Suntem mai bine de 7 miliarde de oameni pe Terra, iar numarul populatiei creste vertiginos de la un an la altul. Asa ca sociologii spun ca exista o posibilitate foarte mare ca pe undeva, intr-un colt.

Cel mai mare inamic al lui Ponta, in afara de el insusi. Pornind de la cazul Hayssam....

Premierul Victor Ponta a cazut in sfarsit de pe calul in saua caruia visa ca va ajunge campion pentru simplul motiv ca animalului, desi avea o coama deasa, o coada lunga si muschi de otel, ii lipseau, totusi, picioarele. Slabiciunea a putut fi mascata cu succes cat timp calul si calaretul aveau nevoie doar de un repaus elegant pentru a fi trasi perfect in poza de aparatul foto cu care cel din urma isi construieste cultul personalitatii. Cand, insa, a fost rost de galop, totul s-a naruit, iar .

Cat ar putea pierde Europa din cauza falimentului orasului american Detroit.

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza, transmite Mediafax. Astfel, bancile din Europa se confrunta in continuare cu urmarile deciziilor gresite luate in perioada imediat anterioara crizei financiare mondiale, potrvit unei analize Wall Street Journal WSJ). Problemele dateaza din anul 2005, cand Detroit cauta surse de .

INCREDIBIL: Cum arata casele din Detroit care pot fi cumparate cu doar cateva sute de dolari.

Detroit a devenit, joi, cel mai mare oras american care s-a declarat in faliment. Dupa ce a fost o adevarata bijuterie a industriei americane, Detroit a pierdut mai mult de o jumatate din populatie in doar sase decenii, iar marile companii au parasit orasul si au lasat in urma sute de mii de someri. Unul dintre efectele crizei cu care se confrunta celebrul oras american este reprezentat de prabusirea pietei imobiliare. In prezent, proprietarii unor case din Detroit si-au scos locuintele la .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )