Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 1.000.000 de euro incasari

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 1.000.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 5. 000 de lei, respectiv peste 1. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 100.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 500. 000 de lei.

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol din lume

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol

China ar putea deveni cel mai mare importator mondial de petrol, incepand cu luna octombrie a acestui an, devansand Statele Unite, ca urmare a cresterii cererii locale de titei, respectiv a majorarii productiei interne de petrol a SUA, potrivit Agentiei americane pentru informatii din sectorul energiei EIA).

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

China ar putea deveni cel mai mare consumator mondial de aur

Consumul de aur din China a crescut cu 54% in primele sase luni din 2013, ceea ce ar putea face ca tara sa devina cel mai mare utilizator din domeniu in 2013, depasind actualul lider, India.

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

FOTO Cea mai mare statuie ecvestra din tara, expusa in Bucuresti.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania, realizata de tanara sculptorita in fier, Misha Diaconu, a fost expusa, sambata, in parcul Titan din Bucuresti. Statuia Calul Titanilor, realizata numai din otel, cantareste peste 1600 de kilograme si are o inaltime de 7 metri si jumatate. Misha Diaconu a lucrat timp de doi ani la realizarea ei si a folosit tehnica Repoussage. Statuia a inaugurat Tabara de Creatie Sculptura mileniului 3 Eco-Music-Art si va fi expusa pe toata durata .

SUA blocheaza fuziunea American Airlines cu US Airways, care ar fi creat cel mai mare operator global

Departamentul american de Justitie a blocat marti fuziunea dintre American Airlines, aflata in faliment, si US Airways Group. Fuziunea ar fi dus la crearea celui mai mare operator aerian la nivel mondial,.

Subiectele zilei: Romanii au cel mai mic salariu minim din Uniunea Europeana; Cu 15 luni inainte de alegerile prezidentiale, Crin Antonescu face o miscare-surpriza; Legea ministrului Eugen Nicolaescu ar putea decapita intregul sistem medical

Spaga de 1 milion de euro. Judecatoarea stresata a facut avere din eliberarea infractorilor si din sporuri. Acuzata de luarea unei mite de un milion de euro, Veronica Cirstoiu s-a judecat cu Ministerul Justitiei si a castigat 117. 000 de lei, cu titlul de spor pentru suprasolicitare neuropsihica. O noua era in serviciile secrete. Relatiile americano-ruse au scazut la cel mai jos nivel de dupa perioada Razboiului Rece dupa ce Rusia i-a acordat azil temporar ex-consultantului NSA Edward Snowden.

SUA blocheaza fuziunea care ar duce la crearea celui mai mare operator aerian din lume

Departamentul de Justitie din SUA a blocat fuziunea companiilor aeriene American Airlines si US Airways Group, care ar fi dus la crearea celui mai mare operator aerian la nivel mondial, potrivit surselor internationale de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )