Libnet.ro
UNICEF

13:00

China ar putea deveni cel mai mare consumator mondial de aur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China ar putea deveni cel mai mare consumator mondial de aur

Consumul de aur din China a crescut cu 54% in primele sase luni din 2013, ceea ce ar putea face ca tara sa devina cel mai mare utilizator din domeniu in 2013, depasind actualul lider, India. continuă pe Ziarul Bursa

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol din lume

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

SUA blocheaza fuziunea American Airlines cu US Airways, care ar fi creat cel mai mare operator global

Departamentul american de Justitie a blocat marti fuziunea dintre American Airlines, aflata in faliment, si US Airways Group. Fuziunea ar fi dus la crearea celui mai mare operator aerian la nivel mondial,.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Utile: Ce boli sunt prezise de semnele vizibile de imbatranire; Dieta cu bors te scapa de kilogramele in plus si de toxine; Testul de sange care ar putea descoperi autismul la copii de la un an; Iata alimentele cu cel mai mare risc de toxiinfectie!

Cinci moduri sa devii mai destept. Inspiratia vine in cele mai neasteptate momente. Dar ce-ar fi daca ai putea-o invoca? Pe Friedrich Schiller. Durerile de spate: Uite unde gresesti si ce ar trebui sa faci sa scapi de ele. Peste o treime dintre persoanele care sufera de dureri ale coloanei.

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

Au aparut primele corturi in curtea Manastirii Nicula. Ultimele pregatiri la cel mai mare centru de pelerinaj din Transilvania

Cel mai cunoscut loc de pelerinaj din Transilvania, Manastirea Nicula, isi asteapta credinciosii. Deja in curtea manastirii au aparut primele corturi, spune purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, parintele Bogdan Ivanov. Se vor pregati si 16. 000 de sarmale pentru gustarea de dupa slujba de joi.

Cel mai mare cutremur din acest an din Vrancea a avut 4,5 grade pe scara Richter

Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc duminica dupa- amiaza la ora locala 16. 31, iar epicentrul sau a fost localizat in Muntii Vrancei, zona Paltin-Nereju.

Randament scazut pentru cel mai mare fond suveran din lume

Fondul de investitii al guvernului norvegian, cu active de 760 miliarde de dolari, a desemnat o comisie insarcinata sa imbunatateasca performantele institutiei, dupa ce a inregistrat in trimestrul al doilea un randament de numai 0,1%, potrivit Wall.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )