Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud. continuă pe Adevărul

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Dorin Chirtoaca despre cel mai mare proiect de eficienta energetica: Oamenii vor contribui cu 5-7 mii de lei

Toate blocurile rezidentiale si cladirile publice din municipiul Chisinau ar putea fi renovate in urmatorii 20 de ani. Primarul capitalei, Dorin Chirtoaca, sustine ca acest lucru se va intampla in cadrul celui mai mare proiect de eficienta energetica din municipiu.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Costa doar 50 de dolari, poarta numele Notel sau Notetel si reuseste sa fie cel mai atragator gadget disponibil in Coreea de Nord, tara lui Kim Jong-Un. Desi nu prea vreti sa ajungeti vreodata in Coreea de Nord, din cauza regimul totalitar al lui Kim Jong-Un, este foarte interesant stilul de viata al celor care [].

Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Valoarea depozitelor constituite in bancile elene a scazut in februarie, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani, potrivit datelor publicate ieri de banca centrala a Greciei.

Stefan Popa Popas cere BOR sa-l canonizeze pe Arsenie Boca: Nu se poate ca Stefan cel Mare, varsatorul de sange nevinovat, sa fie facut sfant. Iar cel mai mare sfant din Romania, nu

Artistul Stefan Popa Popas cere mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane sa il canonizeze pe parintele Arsenie Boca, pe care il considera cel mai mare sfant al ortodoxiei.

QA: EADS, bomba care ameninta clasa politica! Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema care pare sa ii apasa din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, aceasta afacere judiciaro-politica extrem de.

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Cel mai prost sofer din Romania

Cel mai prost sofer din Romania. Soferii romani au mari probleme cu parcarea maisinlor si cu iesirea din parcare, asa cum arata mai multe filmulete postate de YouTube.

Proiect rezidential urias in Berceni: dezvoltatorii sudului incep Metalurgiei Park Residence, un mega cartier cu o prima faza de 100 mil. euro

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care in prima faza ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2298 seconds )