Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro. continuă pe Hotnews

BOMBA in Ortodoxie: Cel mai CAUTAT PREOT din Romania a fost gasit! Care este starea parintelui in aceste momente. HALUCINANT ce i s-a intamplat... (FOTO)

Veste bomba chiar la inceputul postului ortodox! Dupa o absenta de cateva luni, parintele Hrisostom Filipescu a revenit in Romania si s-a intors la Manastirea Secu. Acest lucru a fost confirmat de.

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] .

S-a spulberat cel mai mare mit despre Ilie Nastase! Lista FEMEILOR care au trecut prin patul tenismenului: Totul a pornit de la o carte

Legenda tenisului romanesc Ilie Nastase spune adevarul despre femeile cu care s-a culcat. Totul a fost o minciuna! Nu a avut 2. 000, asa cum scrie in cartea sa biografica si in presa tabloida Mai putIn.

Laserul de la Magurele atinge cea mai mare putere din lume

Pe data de 7 martie, in premiera mondiala, Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics a atins puterea de 10 PetaWatts, informeaza.

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume, 10 PetaWatts

Premiera mondiala in proiectul Sistemul laser de mare putere HPLS) din cadrul Centrului Extrem Light Infrastructure Nuclear Physics, in data de 7 martie, a fost atinsa puterea de 10.

BVB/ PRIME TRANSACTION: Cel mai redus rulaj din ultimele sase luni

Aprecieri pe linie pentru indicii bursei Prima sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a iesit in evidenta printr-un rulaj anemic, de doar 13,34 milioane de lei, cu mult sub media zilnica consemnata in acest an, de 46,41 milioane de lei, circa o treime din lichiditate fiind asigurata de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Face Convention Center - Oficial cel mai mare complex dedicat evenimentelor corporate din Romania

Zona premium din nordul capitalei se pregateste sa gazduiasca cel mai important punct de intalnire pentru companiile care se afla in cautarea unor spatii cu adevarat grandioase si exclusiviste pentru evenimentele pe care le organizeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )