Libnet.ro
UNICEF

11:45

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty. continuă pe Ziarul Bursa

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, isi va retrage investitiile din companiile petroliere

Cel mai mare fond suveran din lume, cel al Norvegiei, el insusi alimentat de petrodolari, va renunta la investitiile in companiile petroliere pentru a reduce expunerea tarii fata de aurul negru, a anuntat vineri guvernul norvegian, citat de AFP.

JON CUNLIFFE, BANCA ANGLIEI: Brexitul dezordonat, cel mai mare risc pentru bancile britanice

Un Brexit dezordonat ramane cel mai mare risc la adresa sistemului financiar al Marii Britanii, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample, spune viceguvernatorul Bank of England, Jon Cunliffe, care subliniaza ca bancile din Regatul Unit sunt bine pregatite pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

S-a spulberat cel mai mare mit despre Ilie Nastase! Lista FEMEILOR care au trecut prin patul tenismenului: Totul a pornit de la o carte

Legenda tenisului romanesc Ilie Nastase spune adevarul despre femeile cu care s-a culcat. Totul a fost o minciuna! Nu a avut 2. 000, asa cum scrie in cartea sa biografica si in presa tabloida Mai putIn.

Toni Neacsu, avocatul care a aparat-o pe fosta sotie a lui Dragnea: Protestele magistratilor, un atentat la securitatea nationala

Avocatul Toni Neacsu, fost membru CSM, sustine ca cel mai mare atentat asupra justitiei are loc din interior, iar protestele magistratilor nu reprezinta o simpla abatere de la statutul profesiei, ci un atentat la securitatea nationala. El ii numeste aventurieri iresponsabili in roba pe magistratii care au organizat proteste si sustine ca instantele si judecatorii au fost tarate fara voia lor intr-o aventura pur politica, in numele lor instigandu-se la nesupunere, la miscari de strada, la greve nelegale si la solidarizare cu miscarile politice anti PSD- ALDE.

[Galerie foto] Cum arata cel mai nou avion Airbus din flota Wizz Air

Cu o valoare de lista de aproape 130 mil. dolari, prima aeronava Airbus A321neo a intrat in posesia Wizz Air, liderul pietei de transport aerian din Romania si cel mai mare operator low cost din Europa Centrala si de Est.

George Maior, acuzat ca isi promoveaza finul in Statele Unite

George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, este acuzat ca il promoveaza pe Victor Ponta la Washington, acolo unde e trimist in calitate de reprezentant al statului roman. Maior, care e si nasul lui.

A MURIT cel mai longeviv angajat al Camerei Reprezentantilor din SUA! Avea 95 de ani

Ralph Hall, cel mai longeviv congresmen din istoria Statelor Unite, a murit la varsta de 95 de ani. Acesta a decedat in propria lui casa, din Rockwall, Texas. Hall avea 91 de ani atunci cand a.

Ludovic Orban: PNL declara razboi total Guvernului. Fondul Suveran de Investitii, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie pana astazi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca formatiunea pe care o conduce va declara razboi total impotriva proiectului de infiintare a Fondului Suveran de Investitii si sustine ca acest fond e o pusculita cu bani pentru PSD si ALDE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )