Libnet.ro
UNICEF

20:00

In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Iti spun din start, o vacanta pe croaziera o vei intelege si vei trai doar cand esti tu acolo, pe un oras plutitor. O vacanta in croaziera este accesul tau intr-o noua lume, zilnic diferita, care fizic nu exista pe harta, dar pe care tu o poti. continuă pe Wall-Street Ro

Locuitorii comunitatilor locale trebuie sa trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis astazi alegatorilor din comunitatile locale sa trateze cu cea mai mare responsabilitate scrutinul din iunie si sa aleaga oameni in care intr-adevar au incredere si carora sa le dea prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locala, potrivit surselor din presa.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

DW: Cea mai mare parte a banilor alocati Greciei a ajuns la banci

Doar 5% din ajutorul financiar international pentru Grecia a fost folosit pentru redresarea economiei, restul fiind rambursat investitorilor privati, majoritatea banci, arata un studiu publicat de Scoala Europeana de Management si Tehnologie ESMT), transmite Deutsche Welle, conform Agerpres.

Cea mai mare parte a ajutorului financiar acordat Greciei de creditori a ajuns la banci

Doar 5% din ajutorul financiar international pentru Grecia a fost folosit pentru redresarea economiei, restul fiind rambursati investitorilor privati, majoritatea banci, arata un studiu publicat de Scoala Europeana de Management si Tehnologie ESMT), informeaza Deutsche Welle.

FOTO+VIDEO. Top 10 orase cu cea mai mare viteza de crestere

La nivel mondial, zonele urbane se extind continuu. in 1950, doar 750 de milioane de oameni locuiau in orase, in timp ce astazi, aceasta cifra depaseste patru miliarde, adica peste jumatate din populatia totala a planetei. Trendul ramane ascendent, iar specialistii estimeaza ca, pana in 2050, 70% din populatia globului va trai in orase, arata Forumul Economic Mondial.

Care este cea mai saraca localitate din Romania si care este cea mai bogata. Vei fi surprins!

Bugetul administratiilor locale e format din veniturile proprii, sumele din TVA defalcate de la bugetul de stat, subventiile de la bugetul de stat, sumele atrase de la UE si alte venituri. Din cele 18,05 miliarde de.

Azuga, cea mai industrializata localitate din Romania la inceputul secolului XX. Mesterii din Bohemia veneau sa lucrau pe Valea Prahovei

O fabrica de sticla, in care lucrau cateva sute de specialisti din Bohemia, dar si altele, de var, de ciment, de casvacal, de postav si sampanie au facut din Azuga cea mai industrializata localitate din tara, la inceputul secolului XX. in 1924, absolut toti locuitorii lucrau in fabrici.

Azuga, cea mai industrializata localitate din Romania la inceputul secolului XX. Mesterii din Bohemia veneau sa lucreze pe Valea Prahovei

O fabrica de sticla, in care lucrau cateva sute de specialisti din Bohemia, dar si altele, de var, de ciment, de casvacal, de postav si sampanie au facut din Azuga cea mai industrializata localitate din tara, la inceputul secolului XX.

HOROSCOP 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an

Horoscop maine, 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an, iar Capricornii primesc numai vesti bune.

Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

Una dintre cele mai apreciate cercetatoare la nivel mondial este o romanca din Ramnicu Valcea. Elena David a avut 14 inventii si cereri de brevete in domeniul mediului si energiei, toate.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )