Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile. continuă pe Wall-Street Ro

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

Razgandirea Samsung: la cel mai mare eveniment Google, sud-coreenii vor aduce un ceas inteligent cu Android

Samsung a renuntat la Android pe ceasurile sale inteligente. Sau n-a renuntat, daca noul zvon despre producatorul sud-coreean se adevereste. Pentru 25 iunie, la cel mai mare eveniment al verii pentru Google, Samsung va prezenta dispozitive cu Android Wear. Iata ce am putea vedea.

SUA a fost cel mai mare investitor in UE, in 2013, cu 313 miliarde euro

Cele mai mari investitii in Uniunea Europeana au fost alocate de Statele Unite ale Americii, respectiv 313 miliarde de euro, urmate de Brazilia cu 21 miliarde, Elvetia cu 18 miliarde, Hong Kong si Rusia cu 8 miliarde, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul european de statistica Eurostat).

SUA, cel mai mare investitor in UE

Investitiile straine directe ISD) realizate de Uniunea Europeana in restul lumii se ridicau la 341 de miliarde de euro la sfarsitul anului trecut, in timp ce investitiile straine atrase de UE de la nivel mondial atingeau 327 de miliarde de euro, conform datelor preliminare anuntate recent de Eurostat.

Cristoiu: Cel mai mare elogiu adus presei de comunisti

Facandu-mi ordine in hartiile mele de o viata, am dat peste un text scris si cred publicat in aprilie 1994, la aniversarea a 100 de ani de la nasterea lui Pamfil Seicaru. il reproduc acum, in iunie 2014, dupa 20 de ani, surprins de actualitatea problemelor pe care le avea presa in urma cu 20 de ani. Si pe care le va avea cred si peste 20 de ani.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )