Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

B1 B1,
Cel mai mare producator de textile din Romania a inchis fabrica din Urziceni, lasand pe drumuri 350 de croitorese

Compania Alison Hayes, cel mai mare producator de textile din Romania dupa cum arata si cifra de afaceri din 2015, a decis inchiderea fabricii din Urziceni unde lucreaza in prezent. continuă pe B1

Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea lui Costica Costanda vor fi scoase la licitatie, aceasta fiind cea mai mare executare silita din Romania. Pretul de pornire se ridica la 43 de milioane de euro, potrivit Digi24.

Cea mai mare executare silita din Romania: Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Probleme uriase pentru omul de afaceri Costica Constanda. Acesta va fi executat silit din cauza unui imprumut bancar pe care nu l-a mai putut returna. Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea.

40 de ani de la CEL MAI MARE CUTREMUR inregistrat in Romania. Marturiile EMOTIONANTE ale unor supravietuitori (VIDEO)

Au trecut 40 de ani de la marele cutremur din 1977! Peste 1. 500 de morti si peste 11. 000 de raniti este bilantul cutremurator al seismului care a avut magnitudinea de 7,2 pe Richter si care a durat 56 de secunde. Cu.

Cea mai mare executare silita din Romania. Bunuri ale omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Bunurile omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie de banca in ceea ce reprezinta cea mai mare executare silita din Romania, in valoare de minimum 43 de milioane de euro.

Elisabetta Capannelli: Sectorul intreprinderilor de stat din Romania este cel mai mare din Europa, dar ineficient din punct de vedere economic

Romania trebuie sa continue reforma si modernizarea intreprinderilor de stat, sustine Elisabetta Capannelli, director de tara al Bancii Mondiale pentru Romania si Ungaria, care precizeaza ca sectorul romanesc este cel mai mare din Europa din punct de vedere al numarului societatilor, dar ineficient din punct de vedere economic.

Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din Moldova, intors din drum. Unde s-a blocat o investitie de 75 de milioane de euro

Sefii consiliilor judetene din Iasi si Suceava au anuntat ca proiectul de refacere a peste 150 de kilometri de drum din cele doua judete a fost blocat la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, unde in timpul evaluarilor s-a constatat ca lipsesc mai multe documente justificative.

Primele efecte ale cresterii salariului minim. Compania britanica Alison Hayes inchide fabrica de textile de la Urziceni

Cel mai mare producator de textile din Romania, Alison Hayes, a decis sa inchida fabrica de la Urziceni din cauza cresterii salariului minim, a infrastructurii proaste si a efectelor Brexit-ului, potrivit Ziarul Financiar.

O primarie din Banat isi premiaza cetatenii ca sa faca curat. Cat incaseaza asociatia de proprietari care aduna cel mai mare punctaj

Administratiile de proprietari din Resita sunt asteptate sa se inscrie intr-un concurs din care pot castiga mii de lei de la Primarie, daca curata si vor intretine prin eforturi proprii zona blocurilor in care activeaza.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in ultimul trimestru din 2016

Romania a inregistrat cel mai semnificativ avans economic dintre statele UE in trimestul patru din 2016, potrivit Agerpres. Tara noastra a inregistrat in ultimul trimestrul al anului.

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,536 seconds )